اخبار

نگران زبان فارسی هستم/ حفظ هویت ملت بسیار مهم است

(بدون دیدگاه)


امام حسن (ع) در محضر چه کسانی تربیت شدند؟/ ماجرای بخشش امام دوم شیعیان به دشمنان اهل بیت (ع)

(بدون دیدگاه)


نخستین جشنواره بز و محصول لبنی ندوشن برگزار می شود

(بدون دیدگاه)


تکمیل مرکز جامع سلامت ندوشن ۲۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد

(بدون دیدگاه)


رمضان ماه نزول و بهار قرآن

(بدون دیدگاه)


مراسم سپاس معلم در ندوشن برگزار شد

(بدون دیدگاه)


جاده فولاد – نیوک تعریض می‌شود/اصلاح یکی از مرگبارترین جاده های یزد در گرو تامین اعتبار

(بدون دیدگاه)


اقدامات عمرانی در اردوگاه بنستان و سورک پیگیری می‌شود

(بدون دیدگاه)


تصویر متفاوت یک بانوی هلندی در حسینه قاجاری ندوشن

(بدون دیدگاه)


جلسه مدیران متوسطه اول شهرستان میبد در بخش ندوشن

(بدون دیدگاه)


فضیلتهای شب نیمه شعبان

(بدون دیدگاه)


بخشدار ندوشن تسریع در ساخت مرکز جامع سلامت بخش را خواستار شد

(بدون دیدگاه)


«رونق تولید» خواست ۱۰ ساله رهبر انقلاب/ قرار است تا چه زمانی به کدخدا «امیدوار» بمانیم؟!

(بدون دیدگاه)


غار « اشکفت یزدان» هفتهرندوشن در فهرست آثار ملی ثبت شد

(بدون دیدگاه)


بخشدار ندوشن توجه به راه های منطقه را خواستار شد

(بدون دیدگاه)


شماره خبر: 24487 بدون دیدگاه انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۷ - ۰۸:۳۹ نسخه چاپي ارسال به دوستان

آغاز برداشت طلای سرخ از اراضی بخش ندوشن

مسئول جهاد کشاورزی ندوشن خبرداد:

آغاز برداشت طلای سرخ از اراضی بخش ندوشن

مسئول جهاد کشاورزی ندوشن از آغاز برداشت محصول زعفران در بیش از 5 هکتار از اراضی زیر کشت این محصول در این بخش خبر داد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ندای ندوشن؛مسئول جهاد کشاورزی ندوشن گفت: کار برداشت زعفران (طلای سرخ) در این منطقه اغاز شد.
احسان بناپور سطح زیر کشت این محصول در ندوشن را پنج هکتار اعلام کرد و افزود:کار برداشت محصول زعفران در بخش ندوشن از اواسط آبان ماه آغاز و تا اوایل آذر ماه نیز ادامه خواهد داشت که امید است در هر هکتار  ۴ کیلو گرم زعفران خشک  از این مزارع برداشت شود.

وی افزود: میزان برداشت محصول زعفران با توجه به شرایط آب و هوایی هر ساله متفاوت خواهد بود.

بنا پور ادامه داد: از آن جایی که اراضی زیرکشت محصول زعفران دربخش ندوشن دارای قطعات کوچک بوده، اکثر محصول قبل از طلوع آفتاب برداشت می شود که این موضوع علاوه بر حفظ مواد موثر و عطر زعفران، باعث شده زعفران ندوشن به خصوص دهستان صدرآباد از کیفیت بالایی برخوردار باشد.
وی یادآور شد: زعفران به دو نوبت آبدهی مشخص در زمان احیای پیاز که شامل ۱۰ روز پیش و بلافاصله بعد از برداشت می شود، نیاز دارد که در صورت عدم آبیاری پیاز رشد مناسب خود را از دست میدهد و قادر به گلدهی نخواهد بود.

اخبار مرتبط :

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کاربر گرامي؛ قبل از فرستادن ديدگاه، قوانين اين بخش را مطالعه نماييد.

خبرنگار ما باشید