اخبار

اسلامی ندوشن راه ارتباطی ادبیات کهن و معاصر ایران است

(بدون دیدگاه)


دیدار با خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران مایه مباهات و افتخار است

(بدون دیدگاه)


مشاور اشتغال و سرمایه گذاری استاندار یزد منصوب شد

(بدون دیدگاه)


نقد وتحلیل کتاب روزها نوشته محمد علی اسلامی + تصاویر

(بدون دیدگاه)


تقدیر از پرستاران ندوشن به مناسبت روز پرستار

(بدون دیدگاه)


کتاب روزها اثر دکتر اسلامی ندوشن نقد و تحلیل شد

(بدون دیدگاه)


تازه ترین اثر دکتر محمدعلی اسلامی ندوشن در یزد رونمایی شد

(۱ دیدگاه)


قصه پرغصه فعالیت معدنکاری در ندوشن

(بدون دیدگاه)


برگزاری مراسمی برای محمدعلی اسلامی ندوشن

(بدون دیدگاه)


اولین کتابخانه روستایی تخصصی کودکان و نوجوانان کشور در روستای صدرآباد بخش ندوشن افتتاح شد.

(بدون دیدگاه)


کودکان و نوجوانان صدرآباد ندوشن صاحب کتابخانه تخصصی شدند

(بدون دیدگاه)


کندی احیای راه ابریشم در یزد

(بدون دیدگاه)


حماسه نهم دی، به‌عنوان نماد وحدت مردم در تاریخ ماندگار انقلاب اسلامی است

(بدون دیدگاه)


آیین گرامیداشت ۹دی در ندوشن برگزار می شود

(بدون دیدگاه)


حکایت تریلی های حامل مواد معدنی در جاده ندوشن

(بدون دیدگاه)


شماره خبر: 23353 بدون دیدگاه انتشار: ۱ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۱ نسخه چاپي ارسال به دوستان

این آجیل ها سرطان زا هستند

این آجیل ها سرطان زا هستند

عضو هیات علم دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: متاسفانه فروش فله ای آجیل ها، عرضه آجیل های کهنه را راحت تر می کند . اینگونه آجیل ها سمومی دارند که برخی از این سم ها سرطان زا هستند.

عضو هیات علمی دانشکده تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: متاسفانه فروش فله ای آجیل ها، عرضه آجیل های کهنه را راحت تر می کند . اینگونه آجیل ها سمومی دارند که برخی از این سم ها سرطان زا هستند.

کوروش جعفریان افزود: برای استفاده از نمک و رنگ دهنده و طعم دهنده ها در آجیل ها از مغزهای کهنه تر استفاده می شود چراکه این افزودنی ها ، مزه و مشکلات کهنگی آجیل را پوشش می دهد.وی ادامه داد: اگر سم آجیل های کهنه از نوع آفلاتوکسین باشد سرطان زا بوده و میزان بروز سرطان کبد را افزایش می دهد.وی تصریح کرد: بسیاری از مغزهایی که استفاده می شوند متاسفانه از نوع نامرغوب هستند و توصیه اکید می شود که مردم از مغزهای خام استفاده کنند

عضو هیات علم دانشکده تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: ترد بودن مغزها تا حدودی نشان دهنده تازگی آن است گرچه گاهی برخی سودجویان، آجیل ها را حرارت می دهند تا ترد شود.

جعفریان افزود: عرضه مغزها به صورت فله ای موجب می شود که تاریخ تولید و عرضه مغزها معلوم نباشد و برخی سودجویان محصولات سال گذشته را در کنار محصولات نوبرانه به مردم عرضه می کنند.وی یادآور شد: آجیل های شور نیز برای سلامتی مضر هستند و مبتلایان به فشارخون، بیماری های قلبی و عروقی و دیابت باید مراقب دریافت نمک از طریق آجیل ها باشند.وی اضافه کرد: نمک ، خطر سرطان معده ، دیابت و پوکی استخوان را افزایش می دهد و می تواند تاثیرات منفی روی حوزه شناختی افراد داشته باشد.

وی تاکید کرد: رنگ افزوده شده به مغزها خطر بیماری های مزمن را افزایش می دهد.

انتهای پیام/ایرنا

اخبار مرتبط :

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کاربر گرامي؛ قبل از فرستادن ديدگاه، قوانين اين بخش را مطالعه نماييد.

خبرنگار ما باشید