اخبار

مراسم سومین سالگرد «شهدای گمنام» ندوشن برگزار شد+تصاویر

(۱ دیدگاه)


پروژه مرکز خدمات درمانی ندوشن در دهه فجر بهره‌برداری می‌شود

(بدون دیدگاه)


غبارروبی و عطرافشانی قبور مطهر شهدای ندوشن

(بدون دیدگاه)


مدیریت جهادی و اسلامی موثرترین عامل پیروزی انقلاب در دفاع مقدس است

(بدون دیدگاه)


جوکار: عدالتی در توزیع یارانه ها در کشور نیست/ روستاییان و مناطق محروم کمترین یارانه را دریافت می‌کنند

(بدون دیدگاه)


جلسه شورای اداری بخش ندوشن با حضور جوکار نماینده مردم یزدو اشکذر وندوشن برگزار شد

(بدون دیدگاه)


یادگار افشاریه در ندوشن، واحد اقامتی می‌شود

(بدون دیدگاه)


آغاز واگذاری زمین‌های شهرک دام‌پروری دام سبک در ندوشن

(بدون دیدگاه)


آغاز ساخت استخر سرپوشیده در ندوشن

(بدون دیدگاه)


تکمیل دو یادمان تپه نور الشهدا در ندوشن و دانشگاه میبد تا پایان سال جاری

(بدون دیدگاه)


مسائل و مشکلات ندوشن بررسی شد

(بدون دیدگاه)


همت بلند بسیجیان ندوشن در رزمایش مواسات و همدلی

(بدون دیدگاه)


شهردار ندوشن نسبت به فعالیت معدنی در نزدیکی مناطق مسکونی ابراز نگرانی کرد

(۱ دیدگاه)


مراسم تکریم ومعارفه فرماندهان حوزه مقاومت بسیج امام حسین علیه السلام ندوشن

(بدون دیدگاه)


طرح فاضلاب ندوشن؛ قصه ناتمام شهر هزار و یک شب

(بدون دیدگاه)


مشکل فاضلاب ندوشن حل شد/ آب باران، علت اصلی تخریب بافت تاریخی ندوشن

(بدون دیدگاه)


شماره خبر: 23353 بدون دیدگاه انتشار: ۱ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۱ نسخه چاپي ارسال به دوستان

این آجیل ها سرطان زا هستند

این آجیل ها سرطان زا هستند

عضو هیات علم دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: متاسفانه فروش فله ای آجیل ها، عرضه آجیل های کهنه را راحت تر می کند . اینگونه آجیل ها سمومی دارند که برخی از این سم ها سرطان زا هستند.

عضو هیات علمی دانشکده تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: متاسفانه فروش فله ای آجیل ها، عرضه آجیل های کهنه را راحت تر می کند . اینگونه آجیل ها سمومی دارند که برخی از این سم ها سرطان زا هستند.

کوروش جعفریان افزود: برای استفاده از نمک و رنگ دهنده و طعم دهنده ها در آجیل ها از مغزهای کهنه تر استفاده می شود چراکه این افزودنی ها ، مزه و مشکلات کهنگی آجیل را پوشش می دهد.وی ادامه داد: اگر سم آجیل های کهنه از نوع آفلاتوکسین باشد سرطان زا بوده و میزان بروز سرطان کبد را افزایش می دهد.وی تصریح کرد: بسیاری از مغزهایی که استفاده می شوند متاسفانه از نوع نامرغوب هستند و توصیه اکید می شود که مردم از مغزهای خام استفاده کنند

عضو هیات علم دانشکده تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: ترد بودن مغزها تا حدودی نشان دهنده تازگی آن است گرچه گاهی برخی سودجویان، آجیل ها را حرارت می دهند تا ترد شود.

جعفریان افزود: عرضه مغزها به صورت فله ای موجب می شود که تاریخ تولید و عرضه مغزها معلوم نباشد و برخی سودجویان محصولات سال گذشته را در کنار محصولات نوبرانه به مردم عرضه می کنند.وی یادآور شد: آجیل های شور نیز برای سلامتی مضر هستند و مبتلایان به فشارخون، بیماری های قلبی و عروقی و دیابت باید مراقب دریافت نمک از طریق آجیل ها باشند.وی اضافه کرد: نمک ، خطر سرطان معده ، دیابت و پوکی استخوان را افزایش می دهد و می تواند تاثیرات منفی روی حوزه شناختی افراد داشته باشد.

وی تاکید کرد: رنگ افزوده شده به مغزها خطر بیماری های مزمن را افزایش می دهد.

انتهای پیام/ایرنا

اخبار مرتبط :

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کاربر گرامي؛ قبل از فرستادن ديدگاه، قوانين اين بخش را مطالعه نماييد.

خبرنگار ما باشید