اخبار

دیوار حفاظت از سیلاب صدرآباد ندوشن احداث می شود

(بدون دیدگاه)


دیدار با خانواده شهدا به مناسبت سوم خرداد+تصاویر

(بدون دیدگاه)


غبار روبی گلزار شهدا شهر ندوشن

(بدون دیدگاه)


قصه پرغصه خرمشهر از کجا شروع شد

(بدون دیدگاه)


ندوشن و اسلامی‌ندوشن

(بدون دیدگاه)


روز تا جام جهانی روسیه/باشگاه رُم از تیم ملی ایران حمایت کرد

(بدون دیدگاه)


مزیت روزه برای مبتلایان به چربی خون/ توصیه به مصرف کاهو در وعده سحری

(بدون دیدگاه)


تاکید بر برگزاری باشکوه مراسم ارتحال امام خمینی (ره)

(بدون دیدگاه)


“فرزین خادمی” به سمت معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری میبد منصوب شد

(۲ دیدگاه)


بهترین فواید روزه داری در ماه رمضان برای بدن انسان چیست؟

(بدون دیدگاه)


پنج شنبه روز اول ماه رمضان است

(بدون دیدگاه)


یادداشتی درباره بازدید رهبر انقلاب از نمایشگاه کتاب

(بدون دیدگاه)


شهردار جدید تهران مشخص شد

(بدون دیدگاه)


خسارات یک و نیم میلیاردی بارندگی و سیلاب اخیر به بخش های زیر ساختی و کشاورزی ندوشن

(بدون دیدگاه)


دلایل خالی شدن باطری موبایل چیست؟

(بدون دیدگاه)


شماره خبر: 23353 بدون دیدگاه انتشار: ۱ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۱ نسخه چاپي ارسال به دوستان

این آجیل ها سرطان زا هستند

این آجیل ها سرطان زا هستند

عضو هیات علم دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: متاسفانه فروش فله ای آجیل ها، عرضه آجیل های کهنه را راحت تر می کند . اینگونه آجیل ها سمومی دارند که برخی از این سم ها سرطان زا هستند.

عضو هیات علمی دانشکده تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: متاسفانه فروش فله ای آجیل ها، عرضه آجیل های کهنه را راحت تر می کند . اینگونه آجیل ها سمومی دارند که برخی از این سم ها سرطان زا هستند.

کوروش جعفریان افزود: برای استفاده از نمک و رنگ دهنده و طعم دهنده ها در آجیل ها از مغزهای کهنه تر استفاده می شود چراکه این افزودنی ها ، مزه و مشکلات کهنگی آجیل را پوشش می دهد.وی ادامه داد: اگر سم آجیل های کهنه از نوع آفلاتوکسین باشد سرطان زا بوده و میزان بروز سرطان کبد را افزایش می دهد.وی تصریح کرد: بسیاری از مغزهایی که استفاده می شوند متاسفانه از نوع نامرغوب هستند و توصیه اکید می شود که مردم از مغزهای خام استفاده کنند

عضو هیات علم دانشکده تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: ترد بودن مغزها تا حدودی نشان دهنده تازگی آن است گرچه گاهی برخی سودجویان، آجیل ها را حرارت می دهند تا ترد شود.

جعفریان افزود: عرضه مغزها به صورت فله ای موجب می شود که تاریخ تولید و عرضه مغزها معلوم نباشد و برخی سودجویان محصولات سال گذشته را در کنار محصولات نوبرانه به مردم عرضه می کنند.وی یادآور شد: آجیل های شور نیز برای سلامتی مضر هستند و مبتلایان به فشارخون، بیماری های قلبی و عروقی و دیابت باید مراقب دریافت نمک از طریق آجیل ها باشند.وی اضافه کرد: نمک ، خطر سرطان معده ، دیابت و پوکی استخوان را افزایش می دهد و می تواند تاثیرات منفی روی حوزه شناختی افراد داشته باشد.

وی تاکید کرد: رنگ افزوده شده به مغزها خطر بیماری های مزمن را افزایش می دهد.

انتهای پیام/ایرنا

اخبار مرتبط :

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کاربر گرامي؛ قبل از فرستادن ديدگاه، قوانين اين بخش را مطالعه نماييد.

خبرنگار ما باشید