اخبار

در این شرکت همه کتاب می خوانند

(بدون دیدگاه)


فعالیت معدن در نزدیکی غار سرخون ندوشن متوقف شد

(بدون دیدگاه)


جلسه بررسی مسائل و مشکلات بخش ندوشن

(بدون دیدگاه)


هم‌اندیشی توسعه کسب و کار و اشتغال پایدار برگزار می‌شود

(بدون دیدگاه)


«ندوشن» را زیبا ببینید تا زیبا بماند

(بدون دیدگاه)


دیدار مسئولین شهر ندوشن با فرمانده و پرسنل کلانتری ندوشن

(بدون دیدگاه)


از پرسنل و کارکنان فرماندهی انتظامی بخش ندوشن تجلیل شد

(بدون دیدگاه)


جشن روز جهانی کودک در ندوشن برگزار شد

(بدون دیدگاه)


زنگ مهر عاطفه ها در ندوشن نواخته شد+تصاویر

(بدون دیدگاه)


معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار با خانواده شهیدا‌ن جعفری دیدار کرد

(بدون دیدگاه)


همایش پیاده روی خانوادگی در ندوشن برگزار شد+تصاویر

(بدون دیدگاه)


گلزار شهدا ندوشن غبارروبی و عطرافشانی شد

(بدون دیدگاه)


جلسه هماهنگی برنامه های هفته دفاع مقدس در ندوشن برگزار شد

(بدون دیدگاه)


زنگ مهر و مقاومت+تصاویر

(بدون دیدگاه)


همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید زنگ اول مهر در دبیرستان دخترانه رازی ندوشن نواخته شد

(بدون دیدگاه)


شماره خبر: 23353 بدون دیدگاه انتشار: ۱ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۱ نسخه چاپي ارسال به دوستان

این آجیل ها سرطان زا هستند

این آجیل ها سرطان زا هستند

عضو هیات علم دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: متاسفانه فروش فله ای آجیل ها، عرضه آجیل های کهنه را راحت تر می کند . اینگونه آجیل ها سمومی دارند که برخی از این سم ها سرطان زا هستند.

عضو هیات علمی دانشکده تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: متاسفانه فروش فله ای آجیل ها، عرضه آجیل های کهنه را راحت تر می کند . اینگونه آجیل ها سمومی دارند که برخی از این سم ها سرطان زا هستند.

کوروش جعفریان افزود: برای استفاده از نمک و رنگ دهنده و طعم دهنده ها در آجیل ها از مغزهای کهنه تر استفاده می شود چراکه این افزودنی ها ، مزه و مشکلات کهنگی آجیل را پوشش می دهد.وی ادامه داد: اگر سم آجیل های کهنه از نوع آفلاتوکسین باشد سرطان زا بوده و میزان بروز سرطان کبد را افزایش می دهد.وی تصریح کرد: بسیاری از مغزهایی که استفاده می شوند متاسفانه از نوع نامرغوب هستند و توصیه اکید می شود که مردم از مغزهای خام استفاده کنند

عضو هیات علم دانشکده تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: ترد بودن مغزها تا حدودی نشان دهنده تازگی آن است گرچه گاهی برخی سودجویان، آجیل ها را حرارت می دهند تا ترد شود.

جعفریان افزود: عرضه مغزها به صورت فله ای موجب می شود که تاریخ تولید و عرضه مغزها معلوم نباشد و برخی سودجویان محصولات سال گذشته را در کنار محصولات نوبرانه به مردم عرضه می کنند.وی یادآور شد: آجیل های شور نیز برای سلامتی مضر هستند و مبتلایان به فشارخون، بیماری های قلبی و عروقی و دیابت باید مراقب دریافت نمک از طریق آجیل ها باشند.وی اضافه کرد: نمک ، خطر سرطان معده ، دیابت و پوکی استخوان را افزایش می دهد و می تواند تاثیرات منفی روی حوزه شناختی افراد داشته باشد.

وی تاکید کرد: رنگ افزوده شده به مغزها خطر بیماری های مزمن را افزایش می دهد.

انتهای پیام/ایرنا

اخبار مرتبط :

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کاربر گرامي؛ قبل از فرستادن ديدگاه، قوانين اين بخش را مطالعه نماييد.

خبرنگار ما باشید