اخبار

جلسه مدیران متوسطه اول شهرستان میبد در بخش ندوشن

(بدون دیدگاه)


فضیلتهای شب نیمه شعبان

(بدون دیدگاه)


بخشدار ندوشن تسریع در ساخت مرکز جامع سلامت بخش را خواستار شد

(بدون دیدگاه)


«رونق تولید» خواست ۱۰ ساله رهبر انقلاب/ قرار است تا چه زمانی به کدخدا «امیدوار» بمانیم؟!

(بدون دیدگاه)


غار « اشکفت یزدان» هفتهرندوشن در فهرست آثار ملی ثبت شد

(بدون دیدگاه)


بخشدار ندوشن توجه به راه های منطقه را خواستار شد

(بدون دیدگاه)


حمایت از تولید، بایدها و نبایدها در سال جدید

(بدون دیدگاه)


آبشار سفیده ندوشن آبشاری زیبا و بکر+گزارش تصویری

(بدون دیدگاه)


قلعه خرگوشی ندوشن پدیده ای زیبا در قلب کویر

(بدون دیدگاه)


سنگ آب های ندوشن حیات دوباره یافت

(بدون دیدگاه)


صدای پتک و چکش آهنگری ندوشن رو به خاموشی است

(بدون دیدگاه)


سامانه بارشی تا امشب در سطح استان می‌بارد

(بدون دیدگاه)


پنجمین جشن نوروزی سالانه ندوشن برگزار شد

(بدون دیدگاه)


ردیف درآمدهای عوارض فروش معادن هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان است

(بدون دیدگاه)


سال جدید سال فرصت‌هاست، نه تهدیدها/ کانال مالی که اروپا مطرح کرده یک شوخی است

(بدون دیدگاه)


شماره خبر: 23532 بدون دیدگاه انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۳ نسخه چاپي ارسال به دوستان

نوشیدنی‌های خطرناکی که هرگز نباید با غذا مصرف شوند

نوشیدنی‌های خطرناکی که هرگز نباید با غذا مصرف شوند

بیشتر افراد زمان حضور در رستوران در کنار سفارش خوراک نوشیدنی‌هایی بسیار خطرناک هم سفارش می‌دهند که عارضه‌های وحشتناکی برای آن‌ها به دنبال دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ندای ندوشن؛پژوهش‌های جدید نشان می‌دهند مصرف نوشابه‌های رژیمی برای سلامت بدن انسان مفید نیست و شیرین کننده‌های مصنوعی که در آن‌ها وجود دارد می‌تواند سبب آسیب عروق خونی و از بین رفتن سلول‌های مغزی شود.

در نوشابه‌های رژیمی، شیرین کننده‌هایی وجود دارد که مواد تشکیل دهنده آن‌ها در خون تجمع پیدا می‌کند و سبب آسیب  به بدن می‌شود.

کارشناسان توصیه می‌کنند افراد از مایعات کم شیرین و سالم مانند آب یا شربت‌های کم شیرین مانند شربت لیموترش و نیز نوشیدنی هایی همچون دوغ در کنار خوراک خود استفاده کنند.

مصرف گونه‌های مختلف نوشابه‌های گازی، مانند نوشابه‌های ورزشی، رژیمی و کم شیرین به دلیل مواد طعم دهنده‌ای که در آن‌ها به کار رفته برای سلامت بدن انسان مضر است.

پژوهشگران رابطه مستقیمی بین مصرف نوشابه‌های دارای شیرین کننده آسپارتام و ابتلا به مشکل هایی همچون دیابت و چاقی پیدا کرده اند.

شیرین کننده‌های مصنوعی اثری به مراتب بدتر از قند بر بدن می‌گذارند و سبب افزایش خطر سکته مغزی و زوال عقل می‌شوند.

کارشناسان همچنین در پژوهش بر روی ۴،۴۹۵ کودک ۹ تا ۱۰ ساله و بررسی اثر مصرف نوشابه‌های گاز دار با شیرین کننده‌های مصنوعی برروی آنها دریافتند، میزان ترشح هورمون لپتین موثر در تنظیم اشتها و سوخت و ساز در این کودکان دچار اختلال شده است.

امروزه بسیاری از شرکت‌های سازنده نوشیدنی‌های گازدار و شیرین در تبلیغات خود به مشتریان وعده می‌دهند که از موادی چون قند و شکر در محصولات آن‌ها استفاده نشده است و در عوض از شیرین کننده‌های مصنوعی استفاده می‌کنند، اما همین شیرین کننده‌های مصنوعی هم سبب ایجاد عارضه‌های مختلف سلامت در افراد می‌شوند.

یافته‌ها درباره ارتباط مصرف نوشابه‌های دارای شیرین کننده‌های مصنوعی با ابتلا به آلزایمر در نشست سالانه انجمن فیزیولوژیکی آمریکا در سن دیگو ارائه خواهد شد.

انتهای پیام/خبرنگاران جوان

اخبار مرتبط :

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کاربر گرامي؛ قبل از فرستادن ديدگاه، قوانين اين بخش را مطالعه نماييد.

خبرنگار ما باشید