اخبار

پیام رییس ادارهُ صنعت،معدن وتجارتِ میبد به مناسبتِ روزِ ملیِ

(بدون دیدگاه)


وزیر دادگستری در سفر به بخش ندوشن، از شرکت تک‌آور بازدید کرد.

(بدون دیدگاه)


خسارت دیدگان سیل در میبد، کمک بلاعوض دریافت می کنند

(بدون دیدگاه)


افتتاح چند طرح آبخیزداری با حضورمعاون هماهنگی امور عمرانی استانداری دربخش ندوشن

(بدون دیدگاه)


اوقات فراغت دانش آموزان، نیازمند مدیریت واحد

(بدون دیدگاه)


نماز عید فطر در ندوشن اقامه شد

(بدون دیدگاه)


مراسم سی امین سالگرد ارتحال حضرت امام (ره) در ندوشن برگزار شد

(بدون دیدگاه)


بازدید سرپرست معاونت اقتصادی و توسعه منابع استانداری یزد از دو واحد تولیدی ندوشن

(بدون دیدگاه)


مردم ندوشن با برگزاری آیین سنتی الوداع، با ماه مبارک رمضان وداع کردند

(بدون دیدگاه)


حضور حماسی و پرشور‌ مردم ندوشن در راهپیمایی روز جهانی قدس

(بدون دیدگاه)


مبلغ ۵۴ میلیارد ریال به جاده ندوشن – ورزنه تخصیص یافت

(بدون دیدگاه)


جلسه پرسش و پاسخ امام جمعه و فرماندارمیبد با مردم روستاهای علویه و نیوک

(بدون دیدگاه)


قبور مطهر شهدای ندوشن عطر افشانی شد

(بدون دیدگاه)


بارندگی بخش هایی از جاده ورزنه – ندوشن را تخریب کرد

(بدون دیدگاه)


حضور پروانه های رنگارنگ در مزارع و مراتع ندوشن

(بدون دیدگاه)


شماره خبر: 23532 بدون دیدگاه انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۳ نسخه چاپي ارسال به دوستان

نوشیدنی‌های خطرناکی که هرگز نباید با غذا مصرف شوند

نوشیدنی‌های خطرناکی که هرگز نباید با غذا مصرف شوند

بیشتر افراد زمان حضور در رستوران در کنار سفارش خوراک نوشیدنی‌هایی بسیار خطرناک هم سفارش می‌دهند که عارضه‌های وحشتناکی برای آن‌ها به دنبال دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ندای ندوشن؛پژوهش‌های جدید نشان می‌دهند مصرف نوشابه‌های رژیمی برای سلامت بدن انسان مفید نیست و شیرین کننده‌های مصنوعی که در آن‌ها وجود دارد می‌تواند سبب آسیب عروق خونی و از بین رفتن سلول‌های مغزی شود.

در نوشابه‌های رژیمی، شیرین کننده‌هایی وجود دارد که مواد تشکیل دهنده آن‌ها در خون تجمع پیدا می‌کند و سبب آسیب  به بدن می‌شود.

کارشناسان توصیه می‌کنند افراد از مایعات کم شیرین و سالم مانند آب یا شربت‌های کم شیرین مانند شربت لیموترش و نیز نوشیدنی هایی همچون دوغ در کنار خوراک خود استفاده کنند.

مصرف گونه‌های مختلف نوشابه‌های گازی، مانند نوشابه‌های ورزشی، رژیمی و کم شیرین به دلیل مواد طعم دهنده‌ای که در آن‌ها به کار رفته برای سلامت بدن انسان مضر است.

پژوهشگران رابطه مستقیمی بین مصرف نوشابه‌های دارای شیرین کننده آسپارتام و ابتلا به مشکل هایی همچون دیابت و چاقی پیدا کرده اند.

شیرین کننده‌های مصنوعی اثری به مراتب بدتر از قند بر بدن می‌گذارند و سبب افزایش خطر سکته مغزی و زوال عقل می‌شوند.

کارشناسان همچنین در پژوهش بر روی ۴،۴۹۵ کودک ۹ تا ۱۰ ساله و بررسی اثر مصرف نوشابه‌های گاز دار با شیرین کننده‌های مصنوعی برروی آنها دریافتند، میزان ترشح هورمون لپتین موثر در تنظیم اشتها و سوخت و ساز در این کودکان دچار اختلال شده است.

امروزه بسیاری از شرکت‌های سازنده نوشیدنی‌های گازدار و شیرین در تبلیغات خود به مشتریان وعده می‌دهند که از موادی چون قند و شکر در محصولات آن‌ها استفاده نشده است و در عوض از شیرین کننده‌های مصنوعی استفاده می‌کنند، اما همین شیرین کننده‌های مصنوعی هم سبب ایجاد عارضه‌های مختلف سلامت در افراد می‌شوند.

یافته‌ها درباره ارتباط مصرف نوشابه‌های دارای شیرین کننده‌های مصنوعی با ابتلا به آلزایمر در نشست سالانه انجمن فیزیولوژیکی آمریکا در سن دیگو ارائه خواهد شد.

انتهای پیام/خبرنگاران جوان

اخبار مرتبط :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کاربر گرامي؛ قبل از فرستادن ديدگاه، قوانين اين بخش را مطالعه نماييد.

خبرنگار ما باشید