اخبار

مراسم سومین سالگرد «شهدای گمنام» ندوشن برگزار شد+تصاویر

(۱ دیدگاه)


پروژه مرکز خدمات درمانی ندوشن در دهه فجر بهره‌برداری می‌شود

(بدون دیدگاه)


غبارروبی و عطرافشانی قبور مطهر شهدای ندوشن

(بدون دیدگاه)


مدیریت جهادی و اسلامی موثرترین عامل پیروزی انقلاب در دفاع مقدس است

(بدون دیدگاه)


جوکار: عدالتی در توزیع یارانه ها در کشور نیست/ روستاییان و مناطق محروم کمترین یارانه را دریافت می‌کنند

(بدون دیدگاه)


جلسه شورای اداری بخش ندوشن با حضور جوکار نماینده مردم یزدو اشکذر وندوشن برگزار شد

(بدون دیدگاه)


یادگار افشاریه در ندوشن، واحد اقامتی می‌شود

(بدون دیدگاه)


آغاز واگذاری زمین‌های شهرک دام‌پروری دام سبک در ندوشن

(بدون دیدگاه)


آغاز ساخت استخر سرپوشیده در ندوشن

(بدون دیدگاه)


تکمیل دو یادمان تپه نور الشهدا در ندوشن و دانشگاه میبد تا پایان سال جاری

(بدون دیدگاه)


مسائل و مشکلات ندوشن بررسی شد

(بدون دیدگاه)


همت بلند بسیجیان ندوشن در رزمایش مواسات و همدلی

(بدون دیدگاه)


شهردار ندوشن نسبت به فعالیت معدنی در نزدیکی مناطق مسکونی ابراز نگرانی کرد

(۱ دیدگاه)


مراسم تکریم ومعارفه فرماندهان حوزه مقاومت بسیج امام حسین علیه السلام ندوشن

(بدون دیدگاه)


طرح فاضلاب ندوشن؛ قصه ناتمام شهر هزار و یک شب

(بدون دیدگاه)


مشکل فاضلاب ندوشن حل شد/ آب باران، علت اصلی تخریب بافت تاریخی ندوشن

(بدون دیدگاه)


شماره خبر: 23532 بدون دیدگاه انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۳ نسخه چاپي ارسال به دوستان

نوشیدنی‌های خطرناکی که هرگز نباید با غذا مصرف شوند

نوشیدنی‌های خطرناکی که هرگز نباید با غذا مصرف شوند

بیشتر افراد زمان حضور در رستوران در کنار سفارش خوراک نوشیدنی‌هایی بسیار خطرناک هم سفارش می‌دهند که عارضه‌های وحشتناکی برای آن‌ها به دنبال دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ندای ندوشن؛پژوهش‌های جدید نشان می‌دهند مصرف نوشابه‌های رژیمی برای سلامت بدن انسان مفید نیست و شیرین کننده‌های مصنوعی که در آن‌ها وجود دارد می‌تواند سبب آسیب عروق خونی و از بین رفتن سلول‌های مغزی شود.

در نوشابه‌های رژیمی، شیرین کننده‌هایی وجود دارد که مواد تشکیل دهنده آن‌ها در خون تجمع پیدا می‌کند و سبب آسیب  به بدن می‌شود.

کارشناسان توصیه می‌کنند افراد از مایعات کم شیرین و سالم مانند آب یا شربت‌های کم شیرین مانند شربت لیموترش و نیز نوشیدنی هایی همچون دوغ در کنار خوراک خود استفاده کنند.

مصرف گونه‌های مختلف نوشابه‌های گازی، مانند نوشابه‌های ورزشی، رژیمی و کم شیرین به دلیل مواد طعم دهنده‌ای که در آن‌ها به کار رفته برای سلامت بدن انسان مضر است.

پژوهشگران رابطه مستقیمی بین مصرف نوشابه‌های دارای شیرین کننده آسپارتام و ابتلا به مشکل هایی همچون دیابت و چاقی پیدا کرده اند.

شیرین کننده‌های مصنوعی اثری به مراتب بدتر از قند بر بدن می‌گذارند و سبب افزایش خطر سکته مغزی و زوال عقل می‌شوند.

کارشناسان همچنین در پژوهش بر روی ۴،۴۹۵ کودک ۹ تا ۱۰ ساله و بررسی اثر مصرف نوشابه‌های گاز دار با شیرین کننده‌های مصنوعی برروی آنها دریافتند، میزان ترشح هورمون لپتین موثر در تنظیم اشتها و سوخت و ساز در این کودکان دچار اختلال شده است.

امروزه بسیاری از شرکت‌های سازنده نوشیدنی‌های گازدار و شیرین در تبلیغات خود به مشتریان وعده می‌دهند که از موادی چون قند و شکر در محصولات آن‌ها استفاده نشده است و در عوض از شیرین کننده‌های مصنوعی استفاده می‌کنند، اما همین شیرین کننده‌های مصنوعی هم سبب ایجاد عارضه‌های مختلف سلامت در افراد می‌شوند.

یافته‌ها درباره ارتباط مصرف نوشابه‌های دارای شیرین کننده‌های مصنوعی با ابتلا به آلزایمر در نشست سالانه انجمن فیزیولوژیکی آمریکا در سن دیگو ارائه خواهد شد.

انتهای پیام/خبرنگاران جوان

اخبار مرتبط :

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کاربر گرامي؛ قبل از فرستادن ديدگاه، قوانين اين بخش را مطالعه نماييد.

خبرنگار ما باشید