اخبار

نجات ۹ نفر گرفتار در برف و سرما در ندوشن

(بدون دیدگاه)


راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن در ندوشن برگزار شد

(بدون دیدگاه)


در دهه فجر ساختمان جدید بخشداری ندوشن افتتاح شد

(بدون دیدگاه)


طرح شبکه جمع آوری و تصفیه خانه فاضلاب شهر ندوشن کلنگ زنی شد

(بدون دیدگاه)


روکش آسفالت جاده میبد – ندوشن افتتاح شد

(بدون دیدگاه)


خیابان از دانشگاه جلو افتاد

(بدون دیدگاه)


بهره برداری ۴ پروژه مخابراتی در ندوشن به مناسبت دهه فجر

(بدون دیدگاه)


اعمال محدویت تردد درمحورفولادآلیاژی به ندوشن بزودی .

(بدون دیدگاه)


فرارسیدن ایام مبارک فجر طلیعه ی آزادی ملت و محو استبداد و واپس راندن استعمار، بر ملت بزرگ ایران مبارک باد.

(بدون دیدگاه)


طنین گلبانگ انقلاب در دبیرستان شهید صدوقی ندوشن+گزارش تصویری

(بدون دیدگاه)


پیام تبریک فرمانده حوزه مقاومت بسیج امام حسین (ع) ندوشن به مناسبت فرا رسیدن ایام فرخنده دهه مبارک فجر

(بدون دیدگاه)


دیدار با خانواده شهدای روستای علویه ندوشن

(بدون دیدگاه)


رژه موتوری به مناسبت آغاز دهه فجر در ندوشن برگزار شد

(بدون دیدگاه)


انتقاد رهبر انقلاب از یکسان‌سازی قبور شهدا

(بدون دیدگاه)


برنامه های آموزش و پرورش ندوشن جهت گرامیداشت ایام الله دهه فجر و ایام فاطمیه

(بدون دیدگاه)


شماره خبر: 23532 بدون دیدگاه انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۳ نسخه چاپي ارسال به دوستان

نوشیدنی‌های خطرناکی که هرگز نباید با غذا مصرف شوند

نوشیدنی‌های خطرناکی که هرگز نباید با غذا مصرف شوند

بیشتر افراد زمان حضور در رستوران در کنار سفارش خوراک نوشیدنی‌هایی بسیار خطرناک هم سفارش می‌دهند که عارضه‌های وحشتناکی برای آن‌ها به دنبال دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ندای ندوشن؛پژوهش‌های جدید نشان می‌دهند مصرف نوشابه‌های رژیمی برای سلامت بدن انسان مفید نیست و شیرین کننده‌های مصنوعی که در آن‌ها وجود دارد می‌تواند سبب آسیب عروق خونی و از بین رفتن سلول‌های مغزی شود.

در نوشابه‌های رژیمی، شیرین کننده‌هایی وجود دارد که مواد تشکیل دهنده آن‌ها در خون تجمع پیدا می‌کند و سبب آسیب  به بدن می‌شود.

کارشناسان توصیه می‌کنند افراد از مایعات کم شیرین و سالم مانند آب یا شربت‌های کم شیرین مانند شربت لیموترش و نیز نوشیدنی هایی همچون دوغ در کنار خوراک خود استفاده کنند.

مصرف گونه‌های مختلف نوشابه‌های گازی، مانند نوشابه‌های ورزشی، رژیمی و کم شیرین به دلیل مواد طعم دهنده‌ای که در آن‌ها به کار رفته برای سلامت بدن انسان مضر است.

پژوهشگران رابطه مستقیمی بین مصرف نوشابه‌های دارای شیرین کننده آسپارتام و ابتلا به مشکل هایی همچون دیابت و چاقی پیدا کرده اند.

شیرین کننده‌های مصنوعی اثری به مراتب بدتر از قند بر بدن می‌گذارند و سبب افزایش خطر سکته مغزی و زوال عقل می‌شوند.

کارشناسان همچنین در پژوهش بر روی ۴،۴۹۵ کودک ۹ تا ۱۰ ساله و بررسی اثر مصرف نوشابه‌های گاز دار با شیرین کننده‌های مصنوعی برروی آنها دریافتند، میزان ترشح هورمون لپتین موثر در تنظیم اشتها و سوخت و ساز در این کودکان دچار اختلال شده است.

امروزه بسیاری از شرکت‌های سازنده نوشیدنی‌های گازدار و شیرین در تبلیغات خود به مشتریان وعده می‌دهند که از موادی چون قند و شکر در محصولات آن‌ها استفاده نشده است و در عوض از شیرین کننده‌های مصنوعی استفاده می‌کنند، اما همین شیرین کننده‌های مصنوعی هم سبب ایجاد عارضه‌های مختلف سلامت در افراد می‌شوند.

یافته‌ها درباره ارتباط مصرف نوشابه‌های دارای شیرین کننده‌های مصنوعی با ابتلا به آلزایمر در نشست سالانه انجمن فیزیولوژیکی آمریکا در سن دیگو ارائه خواهد شد.

انتهای پیام/خبرنگاران جوان

اخبار مرتبط :

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کاربر گرامي؛ قبل از فرستادن ديدگاه، قوانين اين بخش را مطالعه نماييد.

خبرنگار ما باشید