اخبار

بومی نگری مطالبات جوانان ندوشنی/ اشتغال غیر بومی‌ها در معادن ندوشن

(بدون دیدگاه)


خراش معدنکاران بر عرصه‌های طبیعی یزد

(بدون دیدگاه)


برداشت آب از بندهای خاکی روستای نیوک مجاز نیست اما برخورد هم نمی کنیم

(بدون دیدگاه)


جلسه بررسی وضعیت امهال وام‌های کشاورزان و دامداران شهرستان برگزار شد

(بدون دیدگاه)


طنین مناجات امام حسین(ع) در روز عرفه درتپه نورالشهداء

(بدون دیدگاه)


دیدار و تجلیل از دو تن آزادگان سرافراز بخش ندوشن

(بدون دیدگاه)


تکریم از خبرنگاران و اصحاب رسانه شهرستان میبد+ تصاویر

(بدون دیدگاه)


۱۵سال در انتظار احداث یک جاده روستایی/راهی که از مسیر مرگ می‌گذرد

(بدون دیدگاه)


کلاس آموزشی توجیهی آشنایی با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان

(بدون دیدگاه)


غار «شگفت» شگفتی‌ساز می‌شود

(بدون دیدگاه)


بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری از بخش ندوشن

(بدون دیدگاه)


ضرورت توسعه بخش ندوشن با حفظ هویت تاریخی منطقه و نگهداشت جمعیت روستایی

(بدون دیدگاه)


نقش سواد رسانه‌ای در تشخیص اخبار صحیح/ شایعاتی که نباید باور کنیم

(بدون دیدگاه)


برگزاری کارگاه آموزشی آیین همسرداری و تربیت فرزندان

(بدون دیدگاه)


شب شعر ومحفل ادبی شهر ندوشن برگزار شد/ تصاویر

(بدون دیدگاه)


شماره خبر: 23534 بدون دیدگاه انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۶ نسخه چاپي ارسال به دوستان

چگونه یک عسل خوب را تشخیص دهیم؟

مدیر کل طب ایرانی وزارت بهداشت

چگونه یک عسل خوب را تشخیص دهیم؟

مدیر کل طب ایرانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: از نشانه‌های عسل مرغوب این است که سرخ رنگ، خوش بو و شفاف باشد که با کشیدن آن تار نازکی از آن ادامه داشته باشد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ندای ندوشن؛محمود خدادوست اظهار کرد: از نشانه‌های عسل مرغوب این است که سرخ رنگ، خوش‌بو و شفاف باشد و با کشیدن آن، تار نازکی از آن ادامه داشته باشد؛ ابن سینا نیز در این مورد می‌گوید “عسل باید رنگش به سرخی، بویش مایل به بوی تند و چنان متصل باشد که به هنگام ریزش از هم نگسلد.”

وی خاطرنشان‌کرد: عسل قدرت جذب بسیار بالایی دارد که ۸۰ درصد آن را مواد قندی تشکیل می‌دهد، اگر بتوانیم در مصارف دیگر مانند شیرینی و … برای شیرین کردن از عسل استفاده کرد، ماندگاری بیشتری نیز پیدا می‌کند.

مشاور وزیر بهداشت ادامه داد: به گفته جالینوس هیچ چیز در نفع برای بدن و اکثر امراض، مفیدتر از عسل نیست و اگر عسل را با گیاهی برای درمان مخلوط کنید اثر مطلوبی خواهد داشت.

خدادوست افزود؛ پاک سازی و رفع گرفتگی عروق، رفع سستی بدن، درمان بیماری‌های فلج گونه و مغز و اعصاب، تقویت لثه و دندان و زخم‌های دهانی، پاکسازی ریه و مجاری هوایی، رفع سرفه، تحریک اشتها، پاکسازی کبد و تحال، رفع درد زخم معده و زخم مثانه، مقوی قوای جنسی و ضد فشار خون، دمل و زخم بستر، بهبود جراحت و کک و مک از مزایای عسل است.

وی گفت: همچنین ماست و عسل به عنوان کرم واژینال و برای بهبود بیماری‌های رحمی موثر است.

وی طبع عسل را گرم و خشک عنوان کرد و گفت: برای متعادل کردن گرمی و خشکی عسل برای افرادی با طبع گرم می‌توان مخلوطی از مقداری آب لیمو با آب ولرم و کمی عسل را استفاده کرد.

مدیر کل طب ایرانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه رایج ترین فراوردهای عسل، ژل رویال، گرده گل، بره موم و زهر زنبور عسل است، تصریح کرد: در زنبور درمانی برای جلوگیری از ایجاد خطرات آلرژیک، از زهر زنبور استفاده می‌کنند که در درمان بیماری‌های عصبی، درد عضلات و سیاتیک و … بسیار موثر و کارآمد است.

وی یادآور شد: قدمت و آثار استفاده از زنبور عسل به ۴۰ میلیون سال قبل و برداشت عسل توسط انسان به ۱۲ هزار سال قبل از میلاد بر می‌گردد که دانشمندانی مانند بقراط نیز در درمان بسیاری از بیماری‌ها از آن استفاده می‌کردند.

انتهای پیام/ایمنا

اخبار مرتبط :

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کاربر گرامي؛ قبل از فرستادن ديدگاه، قوانين اين بخش را مطالعه نماييد.

خبرنگار ما باشید