اخبار

مراسم سومین سالگرد «شهدای گمنام» ندوشن برگزار شد+تصاویر

(۱ دیدگاه)


از پرسنل و کارکنان فرماندهی انتظامی بخش ندوشن تجلیل شد

(بدون دیدگاه)


ادای احترام منتخبان شورای شهر ندوشن به مقام شهدا

(بدون دیدگاه)


مراسم تحلیف شورای اسلامی شهرندوشن برگزار شد

(بدون دیدگاه)


کلنگ زنی پروژه احداث ساختمان یک باب پایگاه اورژانس ۱۱۵ جاده ای

(بدون دیدگاه)


نتیجه اخذ رأی انتخابات شهر ندوشن

(بدون دیدگاه)


زن ۶۰ ساله در ارتفاعات ندوشن نجات یافت

(۱ دیدگاه)


غرس درخت در بوستان شهدا ندوشن

(بدون دیدگاه)


رژه موتوری وخودرویی ۲۲ بهمن ۹۹ در شهر ندوشن/ تصاویر

(بدون دیدگاه)


مراسم عطر افشانی گلزار شهدای بخش ندوشن برگزارشد.

(بدون دیدگاه)


بسیجیان ندوشن پای کار طرح کشوریِ حاج قاسم سلیمانی

(بدون دیدگاه)


بذرپاشی در مناطق کوهستانی به کمک پهپادِ بذرپاش

(بدون دیدگاه)


بازدیدفرماندهی سپاه الغدیر استان یزد از حوزه بسیج ندوشن

(بدون دیدگاه)


بهره‌برداری از جاده کنارگذرنیوک بااعتبار هفت میلیاردی تا پایان سال

(بدون دیدگاه)


توزیع ۱۵۰ بسته معیشتی در قالب کمک‌های مومنانه به نیازمندان

(بدون دیدگاه)


عاشقانه‌های شهید حسن طهرانی‌مقدم و همسرش

(بدون دیدگاه)


شماره خبر: 23534 بدون دیدگاه انتشار: 29 آوریل 2018 - 10:26 نسخه چاپي ارسال به دوستان

چگونه یک عسل خوب را تشخیص دهیم؟

مدیر کل طب ایرانی وزارت بهداشت

چگونه یک عسل خوب را تشخیص دهیم؟

مدیر کل طب ایرانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: از نشانه‌های عسل مرغوب این است که سرخ رنگ، خوش بو و شفاف باشد که با کشیدن آن تار نازکی از آن ادامه داشته باشد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ندای ندوشن؛محمود خدادوست اظهار کرد: از نشانه‌های عسل مرغوب این است که سرخ رنگ، خوش‌بو و شفاف باشد و با کشیدن آن، تار نازکی از آن ادامه داشته باشد؛ ابن سینا نیز در این مورد می‌گوید “عسل باید رنگش به سرخی، بویش مایل به بوی تند و چنان متصل باشد که به هنگام ریزش از هم نگسلد.”

وی خاطرنشان‌کرد: عسل قدرت جذب بسیار بالایی دارد که ۸۰ درصد آن را مواد قندی تشکیل می‌دهد، اگر بتوانیم در مصارف دیگر مانند شیرینی و … برای شیرین کردن از عسل استفاده کرد، ماندگاری بیشتری نیز پیدا می‌کند.

مشاور وزیر بهداشت ادامه داد: به گفته جالینوس هیچ چیز در نفع برای بدن و اکثر امراض، مفیدتر از عسل نیست و اگر عسل را با گیاهی برای درمان مخلوط کنید اثر مطلوبی خواهد داشت.

خدادوست افزود؛ پاک سازی و رفع گرفتگی عروق، رفع سستی بدن، درمان بیماری‌های فلج گونه و مغز و اعصاب، تقویت لثه و دندان و زخم‌های دهانی، پاکسازی ریه و مجاری هوایی، رفع سرفه، تحریک اشتها، پاکسازی کبد و تحال، رفع درد زخم معده و زخم مثانه، مقوی قوای جنسی و ضد فشار خون، دمل و زخم بستر، بهبود جراحت و کک و مک از مزایای عسل است.

وی گفت: همچنین ماست و عسل به عنوان کرم واژینال و برای بهبود بیماری‌های رحمی موثر است.

وی طبع عسل را گرم و خشک عنوان کرد و گفت: برای متعادل کردن گرمی و خشکی عسل برای افرادی با طبع گرم می‌توان مخلوطی از مقداری آب لیمو با آب ولرم و کمی عسل را استفاده کرد.

مدیر کل طب ایرانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه رایج ترین فراوردهای عسل، ژل رویال، گرده گل، بره موم و زهر زنبور عسل است، تصریح کرد: در زنبور درمانی برای جلوگیری از ایجاد خطرات آلرژیک، از زهر زنبور استفاده می‌کنند که در درمان بیماری‌های عصبی، درد عضلات و سیاتیک و … بسیار موثر و کارآمد است.

وی یادآور شد: قدمت و آثار استفاده از زنبور عسل به ۴۰ میلیون سال قبل و برداشت عسل توسط انسان به ۱۲ هزار سال قبل از میلاد بر می‌گردد که دانشمندانی مانند بقراط نیز در درمان بسیاری از بیماری‌ها از آن استفاده می‌کردند.

انتهای پیام/ایمنا

اخبار مرتبط :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کاربر گرامي؛ قبل از فرستادن ديدگاه، قوانين اين بخش را مطالعه نماييد.

خبرنگار ما باشید