اخبار

در گذشته فعال حوزه رسانه‌ای میبد

(بدون دیدگاه)


ایزوگام دشمن ثبات و بقای بافت تاریخی ندوشن!

(بدون دیدگاه)


جشن به مناسبت عید سعید فطر درندوشن / تصاویر

(بدون دیدگاه)


اقامه نماز عید بندگی در ندوشن + تصاویر

(بدون دیدگاه)


تیم ملی فوتبال روسیه ۵ عربستان۰/ شکست تحقیر آمیز سعودی‌ها مقابل روس‌ها

(بدون دیدگاه)


کاسبی اینستاگرام به استوری کشیده شد

(بدون دیدگاه)


کمک مالی موسسه اندیشه روشن ندوشن به درمانگاه نوساز ندوشن

(بدون دیدگاه)


خداحافظی با ماه بی پایان

(بدون دیدگاه)


اینجا واقعیتی تاریخی در حال فروپاشی است

(بدون دیدگاه)


راه برای افزایش پشتکار و مقاومت در هنگام برخورد با سختی‌ها

(بدون دیدگاه)


پایگاههای کمیته امداد برای جمع‌آوری زکات فطره و کفاره

(بدون دیدگاه)


مردم ندوشن با ماه رمضان وداع کردند+تصاویر

(بدون دیدگاه)


راهپیمایی روز جهانی قدس در ندوشن / تصاویر

(بدون دیدگاه)


دعوت به حضور گسترده مردم ندوشن در راهپیمایی روز جهانی قدس

(بدون دیدگاه)


دیدار با خانواده شهیدان رحیمی ونظری

(بدون دیدگاه)


شماره خبر: 23534 بدون دیدگاه انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۶ نسخه چاپي ارسال به دوستان

چگونه یک عسل خوب را تشخیص دهیم؟

مدیر کل طب ایرانی وزارت بهداشت

چگونه یک عسل خوب را تشخیص دهیم؟

مدیر کل طب ایرانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: از نشانه‌های عسل مرغوب این است که سرخ رنگ، خوش بو و شفاف باشد که با کشیدن آن تار نازکی از آن ادامه داشته باشد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ندای ندوشن؛محمود خدادوست اظهار کرد: از نشانه‌های عسل مرغوب این است که سرخ رنگ، خوش‌بو و شفاف باشد و با کشیدن آن، تار نازکی از آن ادامه داشته باشد؛ ابن سینا نیز در این مورد می‌گوید “عسل باید رنگش به سرخی، بویش مایل به بوی تند و چنان متصل باشد که به هنگام ریزش از هم نگسلد.”

وی خاطرنشان‌کرد: عسل قدرت جذب بسیار بالایی دارد که ۸۰ درصد آن را مواد قندی تشکیل می‌دهد، اگر بتوانیم در مصارف دیگر مانند شیرینی و … برای شیرین کردن از عسل استفاده کرد، ماندگاری بیشتری نیز پیدا می‌کند.

مشاور وزیر بهداشت ادامه داد: به گفته جالینوس هیچ چیز در نفع برای بدن و اکثر امراض، مفیدتر از عسل نیست و اگر عسل را با گیاهی برای درمان مخلوط کنید اثر مطلوبی خواهد داشت.

خدادوست افزود؛ پاک سازی و رفع گرفتگی عروق، رفع سستی بدن، درمان بیماری‌های فلج گونه و مغز و اعصاب، تقویت لثه و دندان و زخم‌های دهانی، پاکسازی ریه و مجاری هوایی، رفع سرفه، تحریک اشتها، پاکسازی کبد و تحال، رفع درد زخم معده و زخم مثانه، مقوی قوای جنسی و ضد فشار خون، دمل و زخم بستر، بهبود جراحت و کک و مک از مزایای عسل است.

وی گفت: همچنین ماست و عسل به عنوان کرم واژینال و برای بهبود بیماری‌های رحمی موثر است.

وی طبع عسل را گرم و خشک عنوان کرد و گفت: برای متعادل کردن گرمی و خشکی عسل برای افرادی با طبع گرم می‌توان مخلوطی از مقداری آب لیمو با آب ولرم و کمی عسل را استفاده کرد.

مدیر کل طب ایرانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه رایج ترین فراوردهای عسل، ژل رویال، گرده گل، بره موم و زهر زنبور عسل است، تصریح کرد: در زنبور درمانی برای جلوگیری از ایجاد خطرات آلرژیک، از زهر زنبور استفاده می‌کنند که در درمان بیماری‌های عصبی، درد عضلات و سیاتیک و … بسیار موثر و کارآمد است.

وی یادآور شد: قدمت و آثار استفاده از زنبور عسل به ۴۰ میلیون سال قبل و برداشت عسل توسط انسان به ۱۲ هزار سال قبل از میلاد بر می‌گردد که دانشمندانی مانند بقراط نیز در درمان بسیاری از بیماری‌ها از آن استفاده می‌کردند.

انتهای پیام/ایمنا

اخبار مرتبط :

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کاربر گرامي؛ قبل از فرستادن ديدگاه، قوانين اين بخش را مطالعه نماييد.

خبرنگار ما باشید