شماره خبر: 10171 بدون دیدگاه انتشار: 30 آبان 1393 - 08:20 نسخه چاپي ارسال به دوستان

کیک و بیسکویت موجب فقدان حافظه می شود

کیک و بیسکویت موجب فقدان حافظه می شود

نتایج تحقیقات پزشکی جدید نشان داده است که مصرف بیسکویت و کیک ممکن است حافظه را به طور کامل از بین ببرد و افراد را در معرض خطر فراموشی مکرر قرار دهد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری ندای ندوشن؛یک تحقیق پزشکی جدید با نظارت پژوهشگرانی از دانشگاه کالیفرنیا از نتایج جدید و بسیار خطرناکی پرده برداشت؛ مصرف بیسکویت و کیک ممکن است موجب از دست دادن کامل حافظه شود و افراد را در هر سنی با فراموشی مکرر روبرو می کند.

پژوهشگران تاکید می کنند که دلیل این مضرات، چربی های داخل کیک و بیسکویت و غذاهای آماده است. این چربی ها برای بهتر کردن طعم و ماندگاری بیشتر مواد خوراکی اضافه می شوند؛ اما از چربی های اشباع شده که خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش می دهند، خطرناکتر هستند.

به گفته این پژوهشگران، این چربی ها به نام چربی های ترانس معروفند و گاهی روغن های نیمه جامد نیز نامیده می شوند. مشاهده شده افرادی که سالم هستند پس از مصرف مقادیر زیادی غذاهای حاوی چربی های ترانس و به ویژه کیک و بیسکویت، دچار ضعف حافظه شده اند.

نتایج این تحقیقات در پایگاه اینترنتی روزنامه انگلیسی دیلی میل منتشر شده است و 1000 مرد سالم با سن کمتر از 45 سال مورد بررسی قرار گرفته اند.

منبع:العالم

اخبار مرتبط :

بارندگی زیان هایی به راه روستایی هفتهر بخش ندوشن وارد کرد

نخستین جشنواره بز و محصول لبنی ندوشن برگزار می شود

تکمیل مرکز جامع سلامت ندوشن 20 میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد

جاده فولاد – نیوک تعریض می‌شود/اصلاح یکی از مرگبارترین جاده های یزد در گرو تامین اعتبار

تصویر متفاوت یک بانوی هلندی در حسینه قاجاری ندوشن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کاربر گرامي؛ قبل از فرستادن ديدگاه، قوانين اين بخش را مطالعه نماييد.