شماره خبر: 12002 بدون دیدگاه انتشار: 6 اسفند 1393 - 08:58 نسخه چاپي ارسال به دوستان

موقع خرید مرغ‎‎هاي سبك وزن برداریم یا سنگین؟

كارشناسان دامپزشكي توصيه كردند؛

موقع خرید مرغ‎‎هاي سبك وزن برداریم یا سنگین؟

گوشت مرغ‎‎هاي سبك وزن علاوه بر برخوداري از طعم و مزه بهتر، به دليل وزن كمتر چربي و استخوان اسکلت کمتر، به صرفه‏‏تر هستند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ندای ندوشن به نقل از یزد رسا؛دکتر “نجیب الله محمدی” عنوان كرد: افزایش جمعیت جوامع انسانی و بهبود سطح تغذیه، نیاز روافزون به مواد غذایی سالم را به دنبال دارد و به همین دلیل کشورهای مختلف می‏‏کوشند تا با ابداع و بکارگیری روش های مناسب و علمی بازدهی تولید را در زمینه محصولات دامی و گیاهی بالا ببرند و نیاز غذایی افراد را تامین كنند.

 

وي افزود: در این میان فراورده‎‎های خام دامی بخش مهمی از مایحتاج غذایی جوامع را به خود اختصاص می‎‎دهد و گوشت مرغ نيز در زمره یکی از فراوده‎‎های پر مصرف و مفید خام دامی است که در زمینه تولید سالم آن در زمان کوتاه، پیشرفت‏‏های زیادی صورت گرفته است.

 

وي خاطرنشان كرد: با توجه به مراقبت‏‏ های ویژه غذایی و دارویی که در دوره پرورش جوجه‏‏ های گوشتی اعمال مي‎‎شود، به پرورش‏‏دهندگان توصیه می‏‏ شود كه مرغ‎‎هایی با وزن کم و در حدود دو کیلو گرم را تولید كنند و از پرورش مرغ ‏‏هایی با وزن بیشتر اجتناب كنند.

 

ريیس شبکه دامپزشکی شهرستان تفت در مورد مزایای مصرف مرغ ‏‏های سبک وزن نيز اظهار كرد: مرغ ‏‏های سبک وزن دارای چربی و استخوان اسکلت کمتری هستند و نسبت به مرغ‎‎های سنگین وزن به صرفه ‏‏تر هستند. همچنین مرغ‎‎های سبک وزن طعم و مزه ی بهتر دارند و دارای تردی خاص هستند.

 

محمدی در ادامه به توجیه اقتصادی پرورش مرغ‏‏های سبک وزن پرداخت و تصریح کرد: نه تنها مصرف مرغ‏‏های سبک وزن از سوی کارشناسان دامپزشکی توصیه می‏‏شود بلکه به دلایل متعدد تولید این گونه مرغ با سن کشتار حداکثر 42 روزه، به پرورش‏‏دهندگان پیشنهاد مي‏‏شود.

 

وي از جمله این دلایل را افزایش دوره جوجه‏‏ریزی از چهار دوره در سال به شش دوره، کاهش پنج تا 10 درصدی هزینه‏‏های تولید، کاهش مصرف دان مرغی و دوره پرورش، بهبود ضریب تبدیل غذایی و کاهش 30 درصدی مصرف سوخت ذكر كرد.

 

ريیس شبکه دامپزشکی تفت در پايان اذعان كرد: با پرورش مرغ‌های سبک وزن امکان افزایش تراکم جوجه‌ریزی و در نتیجه افزایش تولید گوشت مرغ در واحد سطح را شاهد خواهیم بود که منجر به بیشتر شدن گردش سرمایه در این صنعت عظیم در سطح کشور می‌شود.

 

اخبار مرتبط :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کاربر گرامي؛ قبل از فرستادن ديدگاه، قوانين اين بخش را مطالعه نماييد.