به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ندای ندوشن؛در جهان کنونی صنعت مسافرت و گردشگری به جهت درآمدزایی، ایجاد اشتغال، کمک به رشد و توسعه شهرها بسیار حائز اهمیت است و خدمات گردشگری را امروزه به عنوان صنعتی روشن و پاک قلمداد می نمایند.
ندوشن از جمله شهرهای تاریخی استان یزد است که بافت تاریخی آن به عنوان مجموعه ای زیبا و منحصر به فرد در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.این بافت زیبا دارای آثار با ارزش تاریخی و فرهنگی است و منارجنبان به عنوان اثری زیبا در میان این بافت می درخشد.وجود مساجد، حسینیه ها، حمام های تاریخی، برج و باروها ، بادگیرها و خانه ها با معماری کهن از ویژگی های بافت تاریخی ندوشن است.همچنین وجود آثار طبیعی چون چشمه ها،غارها،آبشار آثار گردشگری و مناطق ییلاقی نیز چهره ای زیبا و به یاد ماندنی در ذهن گردشگران عزیز از ندوشن بجای خواهد گذاشت.
بی شک موارد مذکور فرصتی مناسب برای توسعه صنعت پاک در ندوشن می باشد و این مسئولین می باشند که باید شرایط را برای این امر مهیا سازند چرا که بستر صنعت پاک که وجود آثار تاریخی و طبیعی می باشد فراهم است و باید گردشگر را به ندوشن هدایت نمود.
بی شک بهترین زمان برای معرفی ندوشن به گردشگران نوروز است و فقط چند روزی تا نوروز باقی است لذا در پایان سوالمان از مسئولین این است:
برای معرفی ندوشن در نوروز به مسافران نوروز چه برنامه ای دارید؟آیا نوروز در پیش رو هم مانند نوروز های گذشته است و شما برای جذب گردشگر برنامه ندارید؟
مسئولین ندوشن اگر واقعا به فکر توسعه گردشگری در ندوشن هستند بایستی در امر تبلیغات اهتمام ویژه ا ی داشته باشند و از فضای رسانه ای صدا و سیمای یزد غافل نباشند. چند مدتی است که نمی دانم به چه علت هیچ صحبتی از ندوشن چه در اخبار تلویزیون یزد و چه در برنامه های دیگر نیست. نوروز پارسال که تلویزیون یزد جاهای دیدنی استان یزد را زیرنویس می کرد در روزهای اول خبری از ندوشن نبود و بعدا مکان های تاریخی ندوشن مثل منار جنبان و قلعه سپیده و … اضافه شد. درست دو یا سه روز بعد از این اتفاق مسافری که در حال گذر از ندوشن بود در خیابان از بنده آدرس منار جنبان ندوشن را می پرسید. اگر اخبار یزد را ببینید بعضی جاهای یزد از الان شروع کردند به تبلیغ برای جذب گردشگر.
سلام: این کارعزم ملی واراده قوی مسئولان می طلبد و در ابتدا بایدمردم را از منافعی که گردشگران میتوانند برای ندوشن به همراه داشته باشدبه ان سطح آگاهی رساندکه خودشان برای جذب گردشگرتلاش کنند. در کنار ورود بازدید کننده به ندوشن میتوان علاوه برراه اندازی بازارچه های فروش محصولات لبنی ناب ندوشن ودر کنار آن احیای صنایع دستی از یاد رفته(زیلو، گیوه بافی،سبدبافی و…)رونقی به کسب وکارداد واز مهاجرت به شهرستانها جلو گیری کرد.