به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ندای ندوشن:در تعطیلات نوروز به خصوص در روزهای 12و13 فروردین شهر ندوشن میزبان چندین هزار مسافر وگردشگر بود که به قصد بهره گیری از جاذبه های طبیعی وگردشگری وارد شهر ندوشن شدند.
لیکن آنچه مهم و ضروری به نظر می رسد نوع مدیریت واحدی است که باید با نگرش عمقی به آن دست یافت تا بتوان از پتانسیل های بالای گردشگری که هر ساله تنوع بیشتری می گیرد به درستی استفاده کرد.
نبود مدیریت واحد و برنامه ریزی دقیق عاملی در زمینه پنهان شدن زیبایی های گردشگری ندوشن خواهد شد و در این صورت باید به درستی از سطح ایده آل پتانسیل های طبیعت به روی مسافران بالا رفت تا آسیبی منطقه و مردم بومی ما را تهدید نکند.
طبیعت جان دارد کثیفش نکنید
به نظر می رسد استقبال این چنینی از طبیعت می تواند پیامد های منفی نیز داشته باشد که آن چیزی جز تخلیه زباله در دامان آن نیست مساله ای که رعایت آن از جانب بهره بردار می تواند تداوم بهره برداری را تضمین کند که امید است با فرهنگ سازی و عنایت بیشتر به موضوع شاهد طبیعتی بکر، زیبا، دلفریب و نه دلخراش باشیم.
زیرساخت های گردشگری مورد توجه همگان قرار گیرد
توجه بیشتر به زیرساخت های گردشگری، اصلاح و توسعه مسیرهای پر تردد، اطلاع رسانی الکترونیکی، جلوگیری از سردرگمی مسافران نوروزی و فراهم شدن زمینههای اسکان مسافران ،فرهنگ سازی عمومی جهت حفظ ارزشهای بومی و اسلامی منطقه، می تواند تضمین کننده توسعه پایدار در امر گردشگری منطقه باشد که امید است با جدیت بیشتر دنبال شود.
سلام
ندوشن و گردشگری. این هم از آن حرف هاست. گردشگری به درد جاهی می خورد که روی درآمد آن حساب باز کرده باشند.و همین طور جاهی برای گردشگری داشته باشد. در ندوشن آن قدر شغل وجود دارد و آنقدر درآمد مردم بالا است که نیازی به پول های گردشگران ندارد. ندوشن جاهی هم برای دیدن ندارد. چهار تا خانه کلنگی است که همه ارزشی دارد به غیر از ارزش تاریخی. مثلا جاهی است برای جادادن به گاو و بز و مرغ و بعدش هم هزار تا ترفند وجود دارد که میراث فرهنگی فضول را پیچاند و در عرض چند دقیقه کاری کرد که اثری از آن خانه نماد. تازه خاک های آن هم خیلی به درد زمین کشاورزی می خورد. یک بیابان خوب و سفیده هم داشت که به لطف مسئولین دلسوز دارد از هستی ساقط می شود.