شماره خبر: 13857 بدون دیدگاه انتشار: 21 خرداد 1394 - 08:09 نسخه چاپي ارسال به دوستان

ما را از تحریم آب و نان نترسانید،ما دانش آموخته مکتب عباسیم

ما را از تحریم آب و نان نترسانید،ما دانش آموخته مکتب عباسیم

خطاب به شیخی که بیان کردن تحریم ها باید از بین برود تا مشکل محیط زیست ، اشتغال ، صنعت، و اب خوردن مردم حل شود و منابع ابی زیاد شده و بانک ها احیا شوند !!!ما را از تحریم آب و نان نترسانید ، ما دانش آموختگان مکتب عباسیم . . .

ما را از تحریم آب و نان نترسانید، ما دانش آموختگان مکتب عباسیم

خطاب به شیخی که بیان کردن تحریم ها باید از بین برود تا مشکل محیط زیست ، اشتغال ، صنعت، و اب خوردن مردم حل شود و منابع ابی زیاد شده و بانک ها احیا شوند !!!

ما را از تحریم آب و نان نترسانید ، ما دانش آموختگان مکتب عباسیم . . .

 

همان ۸۸ بود گمانم که در خلال یک متن بلند، جمله‌ای کوتاه نوشتم؛ «الان جنگ زیلوی بیت رهبری با فرش هزارشانه است». زیلو در قیاس با فرش به عبارتی هیچ قیمتی ندارد لیکن آنجا که بدل به «نماد» می‌شود، قصه فرق می‌کند. جمهوری اسلامی گاه هست که غیرمستقیم سخن با همین نمادها می‌گوید. بالکن ساده حسینیه محقر جماران، فقط محل سخنرانی‌های امام راحل نبود، بلکه خود نیز فی‌ حد ذاته سخن‌ها داشت برای ما. خمینی گاه با زبان به ما می‌گفت «عالم محضر خداست» گاه با کوچک بودن خانه‌اش به ما نشان می‌داد خوی اشرافی، معصیت است، مع‌ذلک «در محضر خدا معصیت نکنید»! بالا برویم، پایین بیاییم دنیا خمینی را بت‌شکن بزرگی می‌شناسد که از قضا روی یک صندلی سفید بی‌نهایت ساده می‌نشست؛ هیچ هم قید و بند این را نداشت که رنگ این دیوار با رنگ آن ستون بخواند و از این چیزها! حضرت روح‌الله در فکر تناسب دیگری بود! تناسب میان نظام جمهوری اسلامی و زندگی پابرهنه‌ها! و برهم زدن این تناسب یعنی که معصیت! درست یا غلطش، ایضا چگونگی انجامش، موضوع این متن نیست لیکن خرجی که برای حرم امام شد هرگز نتوانست اندازه یک زیلوی ساده چند در چند، تناسب برقرار کند با امام و حرم امام. فضای مجازی و واقعی ندارد؛ گاهی از یک زیلو کارها می‌رود که از هزار سقف و ستون منقش نه! گاهی یک زیلو چنان موجی راه می‌اندازد که تو گویی طرف با دریای بیکرانی! بزرگان حتی در کارهای اینچنینی هم پیام صادر می‌کنند!
دوازدهم بهمن ۵۷ امام بزرگوار ما می‌توانست در همان فرودگاه یا در همان میدان آزادی با «مادران فرزند از دست داده» سخن بگوید اما انتخاب بهشت زهرا سلام‌الله‌علیها یعنی «پیام». فی‌الحال اطراف حرم امام؛ کمی دورتر، کمی نزدیک‌تر، محل زندگی کدام قشر جامعه است؟! باقرآبادی‌ها اصلاً خمینی تحریف‌شده را نمی‌شناسند! برای ولی‌نعمتان خمینی، خمینی مردی بود که اصرار داشت، عمد داشت، قصد داشت، هدف داشت، نیت داشت بلکه با همین نمادها و نشانه‌ها داد بزند، فریاد بزند، بانگ برآورد که من در دوگانه اسلام پابرهنه‌ها و اسلام مرفهین بی‌درد، بی‌هیچ برو برگردی، رأی به اسلام پابرهنه‌ها می‌دهم. پنجشنبه ۱۴ خرداد ۹۴ خامنه‌ای با ۲ ابزار به جنگ تحریف‌کنندگان خمینی رفت؛ یکی ابزار زبان، یکی ابزار زیلو! اگر حضرت روح‌الله گاه با صندلی ساده‌اش هم با مردم خویش حرف می‌زد، حضرت سیدعلی هم گاه با ما سخن می‌گوید به زبان چفیه روی دوش، زیلوی زیر پا! با خامنه‌ای، خمینی تحریف نخواهد شد؛ تا نمادها و نشانه‌های بیت رهبری هست، حسینیه جماران نیز تحریف نخواهد شد. زیبایی، شکوه و حتی کلاس، گاه می‌تواند در یک زیلوی چند در چند بیشتر جمع باشد تا فلان جا و بهمان جا. در حرم جدید امام، هیچ چیز متناسب‌تر از «زیلوی بیت» با زندگی ساده و صمیمی خمینی نبود، هیچ چیز! در خانه‌های مجلل، شاید بتوان خواب امام را دید اما به ندرت سعادت ادامه راه امام دست می‌دهد! پنجشنبه‌ای که گذشت، رهبر انقلاب، مبتنی بر بینات بیانات امام اشاره به ۷ اصل کردند لیکن اصل هشتم، درس زیلو بود! بعضی‌ها چون توهم زده‌اند عصر خمینی گذشته است، خیال برشان داشته که عصر ساده‌زیستی هم گذشته! در نظام مقدس جمهوری اسلامی، ساده‌زیستی یک فرهنگ است. ساده‌زیستی را «پوپولیسم» نامیدن، یعنی تحریف بالکن ساده حسینیه محقر جماران، یعنی تحریف امام! حضرات حتم داشته باشند که با این انگ‌ها و این زخم‌زبان‌ها، ما زیلوی ساده بیت مولای خود را به کاخ‌های مرمرین شهر نخواهیم فروخت! از فضای مجازی تا همین فضای واضح و ملموس، واقعیت آن است که زیلو به‌خوبی از پس فرش هزار شانه برآمده! زیلو از جنس ساده است اما وقتی در صحنه نبرد حاضر می‌شود، رنگ معنی به خود می‌گیرد و اینچنین موجی به راه می‌اندازد. گاه هست که با یک زیلو، خود را می‌توان خرج امام، حریم و حرمش کرد، گاه هست که با کلی خرج و مخارج، نمی‌توان از امام و امت دلبری کرد! راستی که برای یک زیلوی ساده، عجب قیمتی گذاشتند مردم!
عجب احترامی! در عالم، ارزش‌هایی هست که با پول به دست نمی‌آید، بلکه باید با یک زیلوی ساده، آن ارزش‌ها را به دست آوری! «زیلوی بیت» به سنگر شهدا می‌آید! به خانه کوچک باقرآبادی‌ها می‌آید! به بالکن ساده حسینیه محقر جماران می‌آید! به اسلام کوخ‌نشینان می‌آید! به امام مستضعفان می‌آید! به نهج‌البلاغه حضرت ابوتراب می‌آید! نشیمنگاه طلحه و زبیر گمانم خیلی گرم و نرم بود که علیه علی و عدل، غائله جمل را راه انداختند. زیلوی عدالت، آن مصاف تاریخی را از جماعت شکم‌پرست برد. باز هم اگر امری دائر شود، حضرات بدانند که غلبه از آن زیلوی عدل و داد است! بر فرض که خرج کردن – آن‌هم بر این سیاق – برای حرم خمینی زیبا باشد، لیکن زیلوی بیت خود را خرج مصرع ساده‌زیستی امام کنی از آن هم زیباتر است. خیلی زیباتر! اصلاً قابل قیاس نیست! اصلاً و ابداً! در حرم جدید امام، خیلی چیزها به چشم می‌آمد اما این کجا که بعضی چیزها چشم ملت را بزند، این کجا که یک زیلوی ساده چند در چند چشم‌نوازی کند دیدگان ملت را؟!

وبلاگ “در انتظار منجی” نوشت:

برخی از مسئولین فکر می کنن که با رفع تحریم ها تمام مشکلات اقتصادی بر طرف می شود

احمد توکلی نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: اگرچه تحریم‌ها ظالمانه است و باید برطرف شود، اما باید بدانیم که لغو تحریم‌ها حلال همه مشکلات کشور نیست و اتفاقاً ممکن است در برخی موارد با رفع تحریم‌ها برخی از مشکلات بیشتر شود.

به گزارش ره به ری : احمد توکلی در نشست تخصصی اقتصادی با عنوان «گره اقتصادی ایران کجاست؟» در دانشگاه امام صادق (ع) با اعلام این مطلب افزود: در شرایط فعلی کشور آیا با لغو تحریم‌ها مسائل اقتصادی کشور نیز حل می‌شود یا خیر. وی افزود: برخی از مسئولین گمان می‌برند که با لغو تحریم‌ها تمام مشکلات اقتصادی کشور نیز برطرف می‌شود.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه اظهار داشت: برای شفاف‌شدن این امر مواردی است که حل آنها در گرو بهبود شرایط داخلی بوده و با رفع تحریم‌ها تغییری در آن ایجاد نمی‌شود.

توکلی گفت: فرض کنید تحریم‌های ظالمان علیه ایران به طور کامل برطرف شده است اما برخی مردم از دادن مالیات فرار می‌کنند، پول‌ها با فشارهای سیاسی برخی نمایندگان صرف طرح‌های غیرعلمی شده، نظام اداری بی‌حال، لخت و بی‌تحرک است. بانک‌ها کاسب و در بورس تبانی است و دولت در تامین حقوق شهروندان ضعیف عمل می‌کند و مجلس نیز گرفتار نمایندگانی است که تنها به عنوان کارپرداز حوزه خود عمل می‌کنند، کشمکش‌های سیاسی ادامه داشته و فرهنگ مصرف غربی در کشور رواج دارد و اشراف‌گرایی و رفاه‌طلبی سیاسیون ادامه می‌یابد. در این شرایط رفع شدن تحریم‌ها باعث حل مسائل اقتصادی کشور نمی‌شود.

وی ادامه داد: در چنین شرایطی هیچ اقتصاددانی حتی حامیان اقتصاد غرب از این وضعیت دفاع نمی‌کند.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه با بیان اینکه یکی دیگر از مسائل تاثیرگذار در اقتصاد کشور کیفیت سرمایه‌ اجتماعی است، گفت: برای داشتن سرمایه اجتماعی مناسب در کشور باید به تقوا، خیرخواهی، فرمان‌پذیری از سیاست‌گذاری‌ها، سلامت کارگزاران سیاسی، بی‌توجهی حکومت نسبت به شهروندان، آزادی‌های سیاسی اجتماعی، قضاوت دادرسی یکسان و بی‌طرف، وطن‌دوستی و اتحاد ملی، ثبات سیاسی، احترام به حقوق مالکیت، سهم مردم در مالکیت مدیریت و عدالت توزیعی در درآمد ملی احترام گذاشت. توکلی گفت: اگر رابطه مردم با حکومت به این شکل باشد براساس سرمایه اجتماعی نتیجه متفاوتی حاصل می‌شود.

وی ادامه داد: امام علی (ع) در این باره می‌فرمایند، اگر کسی (سیاست‌گذاران، تصمیم‌سازان و تصمیم‌گیران) خود را در جایگاه رهبری جامعه قرار دهد، باید قبل از تربیت مردم اقدام به تربیت خود کند.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه با طرح این سوال که چرا توزیع سبد کالا نتیجه مناسبی نداشت، گفت: مردم حرف دولت را با وجود اینکه در ابتدای کار خود بود قبول نکردند و این طرح شکست خورد. اگر حکومتی به آن چیزی که می‌گوید عمل کرده و مردمی زندگی کند، مردم نیز آنها را همراهی می‌کنند.

توکلی با بیان اینکه براساس مطالعات انجام شده اعتبار دولت به موارد متعددی بستگی دارد، گفت: مجلس و دولتی که ثبات دارد و قابل پیش‌بینی است میزان فساد در آن مشخص است، رفتار قضات قابل پیش‌بینی است و اگر ثبات سیاسی حاکم باشد در نتیجه اعتبار دولت بیشتر و نرخ سرمایه‌گذاری‌ها در اقتصاد کشور افزایش می‌یابد.

وی افزود: در لایحه بودجه سال ۹۲، ۲۲۰ حکم وجود داشت که تنها ۱۷ مورد آن حکم بودجه‌ای بود و دیگر احکام تغییر قوانین و یا لغو آنها بود که در این شرایط ثبات سرمایه‌گذاری به میزان لازم فراهم نیست.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه اظهار داشت:‌ در سال اول دوره نهم کمیسیون بودجه ۳۸ مصوبه داشت که از این تعداد ۳۳ مورد اصلاح قوانین قبلی و اصلاح قانون بودجه سال‌های دیگر بود.

توکلی گفت: یکی دیگر از خطراتی که بعد از تحریم‌ها گریبان کشور را می‌گیرد، سرازیر شدن پول‌های بلوکه شده به اقتصاد کشور است که باید اکنون برای آن برنامه‌ریزی شود. وی ادامه داد: چندین سال است که کشور گرفتار رکود و کاهش سرمایه‌گذاری است اما در این شرایط سرمایه‌گذاری بانک‌ها به مالی و پولی افزایش یافته است زیرا در این روابط فسادهای فراوانی وجود دارد و به شرکت‌های زیرمجموعه خود پول تزریق می‌کنند.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه خاطرنشان کرد: بانک‌ها در این شرایط بانک‌ها ضربدری عمل کرده و به شرکت‌های یکدیگر وام پرداخت می‌کرد.

* سودآوری یکساله بانک به اندازه کل آورده
توکلی به سود برخی بانک‌ها در یک سال اشاره کرد و گفت: سودآوری بانک‌ها در یک سال در مواردی به حدی افزایش می‌یابد که به اندازه کل سرمایه‌ آورده خود می‌شود.

وی افزود: شرایط اقتصادی کشور باید همان چیزی باشد که مقام معظم رهبری با طرح اقتصاد مقاومتی فرمودند، اما برخی آن را با ریاضت اقتصادی اشتباه گرفتند اما باید توجه داشت که اقتصاد مقاومتی برای شرایطی تدوین شده که کشور در مواجهه با تحریم‌ها شادابی لازم را داشته باشد.

 

بدون شرحه…

وبلاک “آجرک الله یا صاحب الزمان نوشت : اهمیت هیچ رهبری در جهان به اندازه رهبر ایران نیست

اهمیت هیچ رهبری در جهان به اندازه رهبر ایران نیست

مؤسسه کارنگی با انتشار مقاله ای اعلام کرد: شاید در دنیا هیچ رهبری نباشد که به اندازه آیت الله خامنه ای برای مسایل جاری جهان مهم و در عین حال ناشناخته باشد.به گزارش فارس، رادیو فردا به نقل از موسسه کارنگی اعلام کرد: مؤسسه کارنگی برای صلح به تازگی مقاله بلندی در وبسایت این مؤسسه منتشر کرده است با عنوان “بازخوانی (آیت الله) خامنه‌ای نگاه جهان به قدرتمندترین رهبر در ایران.بنابر این گزارش، مقاله بازخوانی (آیت الله) خامنه ای با جمله ای آغاز می شود که ترجمه اش چنین است شاید در دنیا هیچ رهبری نباشد که به اندازه آیت الله خامنه ای برای مسایل جاری جهان اهمیت داشته باشد اما هم زمان تا این حد برای جهانیان ناشناخته باشد.بر اساس مقاله مذکور، هر رویکردی که در پی ایجاد رابطه با ایران است و می خواهد قرین موفقیت باشد باید قدر مناسبی برای آیت الله خامنه ای و نقش محوری او در تصمیم گیری های ایران در نظر بگیرد.برخی دیگر از مفاد این مقاله به شرح ذیل است:مقام های آمریکایی هنگامی که با این انتقاد مواجه می شوند که چرا به تماس با ایران نمی پردازند در پاسخ می گویند با چه کسی در ایران باید گفتگو کرد با این که پاسخ شاید آیت الله خامنه ای باشد واقعیت آن است که تا زمانی که آقای خامنه ای رهبر است تغییری بنیادی در سیاست داخلی یا خارجی انقلاب اسلامی ایران غیر محتمل به نظر می رسد. آیت الله خامنه ای به این دلیل به مقام رهبری انتخاب شد که به آرمان های انقلابی و آموزه های آیت الله خمینی وفادار بود. هر طرحی که آمریکاییان برای برقراری تماس با ایران طراحی کنند، بدون آیت الله خامنه ای پیشاپیش محکوم به شکست است. اقدامام ناموفق دولت کلینتون و پرداختن او به خاتمی و اصلاح طلبان در سال ۲۰۰۰ نمونه هایی در همین زمینه به شمار می روند. طرف قرار گرفتن با آیت الله خامنه ای ویژگی هایی نیز دارد که باید رعایت شوند. آیت الله خامنه‌ای باید متقاعد شوند که ایالات متحده آماده است مشروعیت جمهوری اسلامی را به رسمیت بشناسد و به آن احترام بگذارد.ایشان همچنین باید متقاعد شوند که سیاست آمریکا در اندیشه تغییر رژیم ایران است و نه تغییر رفتار.آیت الله خامنه ای هرگز توافقی را که متضمن قبول عقب نشینی یا پذیرفتن شکست باشد را نخواهند پذیرفت. ایشان حتی در برابر اعمال فشار هم تن به مصالحه نخواهند داد. آقای خامنه ای عمیقا باور دارد سازش در برابر فشار نتیجه معکوس می دهد و به افزایش اعمال فشار منجر می شود.ایالات متحده و جمهوری اسلامی تا زمانی که آیت الله خامنه ای رهبر است نخواهند توانست با یکدیگر رابطه ای دیپلماتیک برقرار کنند …تلاش برای ارتباط با ایرانی که آقای خامنه ای سکان دار آن است به مقدار معتنابهی ظرافت و حوصله نیاز دارد و ضمانتی هم نیست که حتما به موفقیت نائل آید. اما اگرفقط یک نکته باشد که آزموده شده و درست است همانا این نکته است که دیدگاه تماس با ایران بدون توجه به آیت الله خامنه ای محکوم به شکست است.

اخبار مرتبط :

مردم ندوشن با برگزاری آیین سنتی الوداع، با ماه مبارک رمضان وداع کردند

مبلغ 54 میلیارد ریال به جاده ندوشن – ورزنه تخصیص یافت

جلسه پرسش و پاسخ امام جمعه و فرماندارمیبد با مردم روستاهای علویه و نیوک

بارندگی زیان هایی به راه روستایی هفتهر بخش ندوشن وارد کرد

تکمیل مرکز جامع سلامت ندوشن 20 میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کاربر گرامي؛ قبل از فرستادن ديدگاه، قوانين اين بخش را مطالعه نماييد.