شماره خبر: 13925 بدون دیدگاه انتشار: 27 خرداد 1394 - 11:26 نسخه چاپي ارسال به دوستان

پیامی برای جبران عقب ماندگی ها و سازندگی کشور

پیامی کوتاه برای کاری بزرگ:

پیامی برای جبران عقب ماندگی ها و سازندگی کشور

پیام امام خمینی(ره) کوتاه اما آثار آن برای مستضعفین جامعه اسلامی که تازه ۴ماه و ۴ روز از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی خود را پشت سرگذاشته بودند، زیاد، سریع و پربرکت بود.

پایگاه اطلاع رسانی ندای ندوشن؛خرداد سال ۱۳۵۸ روزی است که حضرت امام خمینی(قدس سره ) بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، با شناخت عمیق از مبانی اسلامی و نیاز های ضروری کشور، طی پیام مهمی حکم راه اندازی نهادی را صادر کردند تا مردم با روحیه جهادی سکان سازندگی ایران اسلامی را به دست گرفته و بخش عمده ای از عقب ماندگی های کشور بویژه در روستاها و مناطق دور افتاده و محروم که ثمره بی توجهی خاندان پهلوی با ادعای عقبه ۲۵۰۰ ساله بود را به سرعت جبران نمایند و خدمات مورد نیاز از جمله آب، برق، راه، بهداشت، حمام و…. را در اسرع وقت برای محرومان فراهم نمایند.

این پیام پر خیر و برکت که به سرعت مردم شاهد آثار آن بودند با نام خدا و توسل به ملت و فراخوانی اقشار مختلف مردم برای خدمت آغاز شد:
« بسم‌الله الرحمن‌الرحیم باید به ملت متوسل بشویم. ملتی که بحمدلله مهیای خدمت و فداکاری بوده و هستند. ملت ما با فداکاری بحمدالله مراحل با اهمیت را پشت سرگذاشته، موانع مرتفع شد، خائنین رفتند. و اگر تتمه‌ای هم باشد با همت ملت خواهند رفت. لکن این دیوار شیطانی بزرگ که شکست، پشت این دیوار و خرابی‌های زیادی هست و ناچاریم که برای سازندگی به ملت متوجه بشویم. برای اینکه خرابی‌هایی را که در طول مدت حکومت جائر پهلوی در مملکت ما حاصل شده است ترمیم کنیم و بحمدالله ملت ما راجع به سازندگی مهیا بودن خود را اعلام کردند. دانشجوهای عزیز، متخصصین، مهندسین و بازاریان، کشاورزان همه قشرهای ملت داوطلب‌اند که ایرانی که به طور مخروبه به دست ما آمده، بسازند. »

20150412110154087
جهاد سازندگی عبادتی که شاید هیچ عبادتی بالاتر از این عبادت نباشد
و در ادامه خود نام جهاد سازندگی را برای این نهاد برگزیدند و از خداوند درخواست تو فیق برای تلاشگران این عرصه نمودند و آن را بالاترین عبادت دانستند:
« از این جهت باید ما این جهاد را به سازندگی موسوم کنیم… خداوند به همه ملت و به همه کسانی که در این راه تشریک مساعی می‌کنند و این وظیفه اخلاقی شرعی را ادا می‌کنند، توفیق عنایت کند. همه موفق باشند که در این جهاد شرکت کنند و این خرابه‌ها را بسازند و برادران خودشان را کمک نمایند که شاید هیچ عبادتی بالاتر از این عبادت نباشد. »
تقاضای امام از مردم برای نرفتن به مکه و مدینه
امام امت با تیزبینی ژرفی که داشتند با عبارت ” تقاضا می کنم” خواستار انصراف مردم از سفرهای زیارتی مستحبی و هزینه کردن وجه آن برای خدمت به مردم شدند، که چه زیباست این پیام همواره آویزه گوشمان باشد؛ بویژه الان که در تحریم شدید هستیم و از طرفی با هتاکی های آل سعود سفرهای عمره لغو شده، مردم عزیزمان به این توصیه امام راحلمان عمل نموده و از سفر غیر ضروری به دیگر کشورها و خرج کردن درآمد های خود در خارج پرهیز کنند و آنچه دارند در داخل و برای رفع مشکلات نیازمندان هزینه نمایند که امام بزرگوارمان در پیام خود آورده اند:
« بلکه من از اشخاصی که برای زیارتها مثل زیارت مکه معظمه و مدینه منوره می‌‌خواهند به طور استحباب بروند از آنها می‌خواهم و تقاضا می‌کنم که شما که برای ثواب می‌خواهید به مکه مشرف بشوید و یا می‌خواهید به مدینه منوره و یا به عتبات عالیات مشرف بشوید، امروز ثوابی بالاتر از این نیست که به برادران خودتان کمک کنید و این سازندگی را همه با هم شروع کنیم که ایران خودتان درست ساخته بشود و برادران شما نجات یابند. خداوند به همه شما اجر عنایت می‌کند و همان ثوابی را که شما از زیارت می‌خواهید؛ خداوند در این جهاد به شما خواهد داد. والسلام و علیکم و رحمه‌‌الله و برکاته »
موج خدمت بی منت ملت برای ملت
در پی صدور این پیام بود که اقشار مختلف مردم آماده و گوش به فرمان رهبر و مراد خویش، خود را به روستاها و نقاط محروم رساندند، وآن چه در توان داشتند در طبق اخلاص گذاشته و با تلاش های خالصانه و مجاهدانه برای رفع کاستی ها و محرومیت ها قدم برداشتند ، و خیلی از مردم محروم، در مدتی کوتاهی، از نعمت برق، حمام و خدمات بهداشتی ، آب شرب سالم و لوله کشی و…. برخوردار شدند ، و برکات انقلاب اسلامی در زندگی مادی مردم نمود پیدا کرد و با حضور مبلغین دینی، در کنار کارهای عمرانی و خدماتی ؛ بازارکارهای مذهبی و فرهنگی را رونق بخشید و نمازهای جمعه و جماعات جلوه ای خاص به چهره غبار غفلت گرفته مساجد و تکایا داد و عطر معنویت سراسر کشور را فراگرفت و این گونه موج خدمت بی منت ملت برای ملت در قالب جهادسازندگی بخش زیادی از آوار محرومیت را محو نمود و نهال نشاط و تعالی و پیشرفت و آبادانی را در روستاها به بار آورد.

1006-19A
سنگرسازان بی سنگر
یک سال و اندی بعد از این پیام بود که با حمایت و هدایت جبهه استکبار و در راس آن امریکای جنایتکار جنگ تحمیلی به سرکردگی صدام علیه کشورمان آغاز شد و در این میان نیز نقش جهادگران در صحنه های مختلف بویژه سنگر سازی بسیار برجسته بود و تلاشگران جهاد سازندگی به پاس خوش خدمتی به دلاورمردان ارتش و سپاه اسلام و جانفشانی های بی دریغ در میدان نبرد به سنگرسازان بی سنگر شهرت یافتند و در این راه عده زیادی از این عزیزان به قافله شهدا و کاروان جانبازان و ایثارگران پیوستند.
حرکت و روحیه جهادی سنگ بنای پیشرفت و تعالی
در پایان یاد و خاطره معمار کبیر انقلاب اسلامی و شهدای جنگ تحمیلی بویژه شهدای گرانقدر جهاد سازندگی را گرامی می داریم و امیدواریم به برکت خون شهدا مسوولان و دست اندرکاران جهاد کشاورزی که از ادغام دو وزارتخانه جهاد سازندگی و کشاورزی به وجود آمده و کشاورزان به عنوان گنج های امت اسلامی و بانیان خشت بنای اقصاد و معیشت مردم و سایر مردم و مسوولان با حرکت و روحیه جهادی و با توکل برخدا و اتکا به منابع و نیروهای داخلی، کشور را به اوج اقتدار و استقلال و خود کفایی برسانند و دل و دیده از بیگانه ببرند.

اخبار مرتبط :

مردم ندوشن با برگزاری آیین سنتی الوداع، با ماه مبارک رمضان وداع کردند

مبلغ 54 میلیارد ریال به جاده ندوشن – ورزنه تخصیص یافت

جلسه پرسش و پاسخ امام جمعه و فرماندارمیبد با مردم روستاهای علویه و نیوک

بارندگی زیان هایی به راه روستایی هفتهر بخش ندوشن وارد کرد

نخستین جشنواره بز و محصول لبنی ندوشن برگزار می شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کاربر گرامي؛ قبل از فرستادن ديدگاه، قوانين اين بخش را مطالعه نماييد.