شماره خبر: 14376 بدون دیدگاه انتشار: 30 خرداد 1396 - 11:40 نسخه چاپي ارسال به دوستان

مراسم بزرگداشت شهید «محمود جعفری ندوشن» برگزار می‌شود

مراسم بزرگداشت شهید «محمود جعفری ندوشن» برگزار می‌شود

مراسم بزرگداشت شهید «محمود جعفری ندوشن» شامگاه چهارشنبه 31 خردادماه در مسجد ولیعصر ندوشن برگزار می‌شود.

پایگاه اطلاع رسانی ندای ندوشن؛سومین فرزند از خانواده علی جعفری بود که در تاریخ ۱۳۴۲/۳/۱ شمع وجودش به خانه روشنی بخشید و تحت تربیت پدر و مادری دوستدار اهل بیت علیهم السلام و پیامبر اعظم صل الله علیه و آله و سلم قرار گرفت تا به سن ۵ سالگی رسید. پایبندی و دوستداری به کلام وحی بود  که خانواده اش او را به مکتب خانه و یادگیری و قرائت قرآن سوق دادند. دوره ابتدایی و راهنمایی در ندوشن تحصیل نمود . در سال ۵۷ دوره متوسطه را در دبیرستان دیهیمی یزد ثبت نام و ادامه داد. در سال ۶۰ وارد حوزه علمیه قم شد و در حالی پای در حوزه علمیه گذاشت و در مقابل استاد زانوی تلمذ به زمین زد که خصوصیات یک انسان کامل را دارا بود و به فرایض دینی معتقد بود.

Picture-251

 

از آن سال راهی به سوی قرب حق و دفاع از حریم قدسی و کیان اسلام و ایران را انتخاب کرد و با پروردگار عهد کرد تا پیروزی کامل از پای ننشیند نه در یک اعزام و دو اعزام، بلکه با ۹ اعزام از سال های ۶۰ تا ۶۵ به جبهه ها، از فتح المبین تا کربلای ۵  نهر جاسم و شلمچه، در زمینه رزمی، فرهنگی، عقیدتی تبلیغی، سر از پای نشناخت و خود را وقف دفاع مقدس نمود.

 

Picture-178

 

 

شیخ محمود با قرآن انس خاصی داشت و آیات بسیاری از کلام وحی در سینه جای داده بود. آخرین بار که اعزام می شد از شهادت خود در این اعزام خبر داد. چند بار نیز طعم شیرین مجروحیت در راه دفاع از قرآن و حق و ولایت را چشید. تیپ امام جعفر صادق علیه السلام در جبهه های نور به وجودش افتخار می کرد.

در آخرین کلامش لحظاتی قبل از شهادت به همرزمان چنین گفت: « امام را دعا کنید و حال که نمی توانید پیکرم را به عقب ببرید لااقل اسلحه  ام را بردارید که به دست دشمن نیفتد، جبهه را خالی نکنید.» شب های نورانی جبهه، نماز عارفانه شبانه و راز و نیازش را فراموش نخواهد کرد. در نهایت شهید شیخ محمود جعفری در تاریخ هفتم بهمن ماه سال ۶۵ با حضور در عملیات کربلای ۵ بر اثر خونریزی و  جراحت شدید گلوله بر پایش در کمتر از ده دقیقه به سوی معشوق پر گشود و آسمانی شد. پیکر مطهرش به مدت ۱۲ سال در سرزمین شلمچه باقی ماند و در سال ۱۳۷۷ آثار به جای مانده از پیکرش در حسینیه علیای ندوشن به خاک سپرده شد.

در جملاتی که از وصیت نامه اش به دست آمد، نوشته بود:

«اگر پیکرم پیدا نشد، لباسی که در عملیات فتح المبین در آن زخمی شده ام و به خونم رنگین شده است بردارید و به جای جنازه ام به خاک بسپارید. ای کسانی که ۶ سال از دفاع مقدس می گذرد و هنوز نمی دانید در جبهه ها چه می گذرد، به یاری اسلام بشتابید.»

Picture-254

 

خاطره ای از شهید:

شب قدر بود، مردم نجیب و زحمت کش زادگاهش، ندوشن، قصد خواندن نماز صدرکعتی مستحبی را داشتند تا شب زنده داری کنند و شیخ محمود را به عنوان امام جماعت انتخاب کردند که شهید اظهار داشت من نماز قضا ندارم که نیت قضا کنم ولی به نام قضای شهید حورمهر سه شبانه روز نماز می خوانم.

 

Picture-250

Picture-176

Picture-177

Picture-252

اخبار مرتبط :

بارندگی زیان هایی به راه روستایی هفتهر بخش ندوشن وارد کرد

نخستین جشنواره بز و محصول لبنی ندوشن برگزار می شود

تکمیل مرکز جامع سلامت ندوشن 20 میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد

جاده فولاد – نیوک تعریض می‌شود/اصلاح یکی از مرگبارترین جاده های یزد در گرو تامین اعتبار

تصویر متفاوت یک بانوی هلندی در حسینه قاجاری ندوشن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کاربر گرامي؛ قبل از فرستادن ديدگاه، قوانين اين بخش را مطالعه نماييد.