پایگاه اطلاع رسانی ندای ندوشن؛کدو سبز از نظر علم گیاه شناسی یک میوه ی تابستانی است اما از نظر پخت و پز به عنوان یک سبزی در نظر گرفته می شود که خیلی هم ارزش تغذیه ای زیادی دارد و برای سلامتی بسیار مفید است.
کدو سبز اثر ملین دارد و باعث رفع یبوست و سوء هاضمه می شود.
کدو سبز تب را پایین آورده و برای اشخاص گرم مزاج و صفراوی، غذای مناسبی است.
کدو سبز سرشار از ویتامین A است و علاوه بر آن ویتامینهای زیادی دارد که برای امراض قلبی مفید است.
کدو سبز خون ساز است و از لحاظ شیمیایی بدن را قلیایی می کند و دارای کلسیم و فسفر، منیزیم و آهن است، علاوه بر این خواص، از پیری پوست جلوگیری کرده و سرشار از آنتی اکسیدان است.
کدو ادرارآور است، سینه را نرم و سرفه را آسان کرده و برای درمان قولنج مفید است. کدو مغز را فعال و حافظه را تقویت می کند و باعث تجدید قوای جسمی و روحی می شود.
به دنبال خوردن کدو خوابی راحت خواهید داشت، زیرا برای درمان کم خوابی مفید است.
کدو چون به آسانی پخته می شود، برای معدههای ضعیف، غذایی مفید است.
کدو برای بچهها و کسانی که دچار بیماریهای عفونی شدهاند و دوره نقاهت را میگذرانند، مفید است.
همچنین کدو در پیشگیری از سرطان ریه بسیار مفید و برطرف کننده ورم پروستات در افراد بالاتر از 40 سال است.
این باور وجود دارد که کدو سبز آسم را درمان می کند؛ زیرا حاوی ویتامین C بالایی است.
مقدار بالای ویتامین C و لوتئین موجود در کدو سبز به چشم های شما کمک می کند تا بهتر ببینید و سلامت آن ها را بهتر حفظ نمایید.
کدو سبز از اکسیداسیون کلسترول که یکی از دلایل اصلی تجمع کلسترول در دیواره ی رگ های خونی می باشد جلوگیری می کند.
دیدگاهتان را بنویسید