در این تحقیقات پژوهشگران انگلیسی ابتدا اثر دوز کم رسوراترول (در حدود ۲۵۰ میلی لیتر معادل یک لیوان بزرگ آب انگور قرمز) را بر روی جانوران مورد بررسی قرار داده و آن را با نتایج استفاده از دوز بالا (تقریبا دویست برابر) مقایسه کردند. نتایج آزمایش های انجام شده با توجه به نمونه تومور بیماران مبتلا به سرطان روده در استفاده از دوزهای مختلف رسوراترول نشان می دهد که دوزهای پایین تر این ماده شیمیایی می تواند بر روی سلول های سرطانی و به طور بالقوه فرآیند رشد تومور تاثیرگذار باشد.
با این حال و با توجه به وجود ماده شیمیایی رسوراترول در انگور قرمز خوردن این میوه و قرار دادن آن در رژیم غذایی به سلامت بدن و جلوگیری از ابتلا به سرطان کمک خواهد کرد.
«کارن براون»، استاد تحقیقات کاربردی سرطان در دانشگاه لستر انگلستان، در رابطه با این پژوهش و نتایج آن می گوید: «این مطالب ارائه شده و نتایج آن حاصل تحقیقات آزمایشگاهی اولیه در این رابطه بوده. در مرحله بعدی، تیم پژوهش به آزمایش های بالینی برای تایید اثر ماده شیمیایی رسوراترول در افراد در معرض خطر سرطان روده خواهند پرداخت.»
دیدگاهتان را بنویسید