شماره خبر: 16370 8 دیدگاه انتشار: 28 آبان 1394 - 10:10 نسخه چاپي ارسال به دوستان

المان دارکوب با فرهنگ شهر ندوشن سازگار نیست

یادداشت/

المان دارکوب با فرهنگ شهر ندوشن سازگار نیست

نمادها و الگوهای شهری همواره به عنوان نشانه‌ای از فرهنگ و بینش حاکم بر شهر مورد توجه بوده‌اند،در همین راستا باید در طراحی و قرار دادن المان‌ها در مکانی مناسب دقت شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ندای ندوشن؛المان‌‌ها زبان گویای فرهنگ هستند که با قرار گرفتن در فضای عمومی شهرها می‌توانند به‌طور نمادین و در قالب رمزهای قابل فهم پیامی را منتقل کنند.

نمادها و الگوهای شهری همواره به عنوان نشانه‌ای از فرهنگ و بینش حاکم بر شهر مورد توجه بوده‌اند،در همین راستا باید در طراحی و قرار دادن المان‌ها در مکانی مناسب دقت شود.

در واقع هدف اصلی قرار دادن المان‌ها زیباسازی فضای شهر، هویت بخشی به شهروندان و نشان دادن فرهنگ و پیشینه شهر به گردشگران است و طراحان باید با آگاهی و با تعهد بسیار سعی در غنی‌سازی المان‌ها متناسب با غنا و پشتوانه فرهنگی،دینی و هویتی شهر داشته باشند.

فضاهای شهری مکان‌هایی عمومی محسوب می‌شوند و شهرداری به عنوان ارگانی که وظیفه رسیدگی به زیباسازی شهر را به عهده دارد، موظف است با قرار دادن المان‌های متناسب با شهر این فضاها را پر کند.

چندی پیش شهرداری ندوشن المان دارکوب را در مقابل میدان امام حسین(ع)که از جمله پررفت و آمدترین نقطه شهر ندوشن محسوب می شود،قرار داده است که هیچ سنخیتی با فرهنگ و آداب و رسوم شهر ندوشن ندارد.این در حالی است که در اکثر شهرها نماد اصلی آن شهر را در مهمترین میدان و یا ورودی آن شهر قرار می دهند تا مسافرانی به این شهر وارد می شوند در یک نظر،آشنایی هرچند کوتاهی از آن شهر در ذهنشان تداعی گردد و نمونه ملموس آن را می توان به المان انار که در روستای نیوک قرار گرفته است،که اشاره ای به مهمترین محصول این روستا یعنی انار دارد.

لازم به ذکر می باشد که شهرداری ندوشن میدان ورودی شهر ندوشن از جاده تفت را در اقدامی قابل تحسین به نام نویسنده شهیر و نام آور این دیار،دکتر محمدعلی اسلامی ندوشن نموده است.

در پایان انتظار می رود مسئولین و دست اندرکاران شهر ندوشن المان دارکوب را در مکانی مناسب تر مانند پارک بزرگ شهر قرار دهند.

اخبار مرتبط :

زنگ مهر در مدرسه انقلاب ندوشن نواخته شد

مردم ندوشن با برگزاری آیین سنتی الوداع، با ماه مبارک رمضان وداع کردند

مبلغ 54 میلیارد ریال به جاده ندوشن – ورزنه تخصیص یافت

جلسه پرسش و پاسخ امام جمعه و فرماندارمیبد با مردم روستاهای علویه و نیوک

بارندگی زیان هایی به راه روستایی هفتهر بخش ندوشن وارد کرد

8 پاسخ به “المان دارکوب با فرهنگ شهر ندوشن سازگار نیست”

  1. دارکوب گفت:

    باسلام واحترام
    خسته نباشی به پرسنل و دست اندرکاران زیباسازی شهر
    من که فکر کردم چغورگ اشی مشی هست!!!بعد فهمیدیم دارکوبه!!!!!!!فکرکنم مردم ندوشن مثل دارکوب میمونن که این نماد رو زدن وگرنه ندوشن با وجود داشتن این همه نماد تاریخی و فرهنگی چه ربطش به دارکوب؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. همشهری گفت:

    سلام لااقل تو پارک میزدین
    اینطوری سلیقه خرج بدین میدون دکتر اسلامی هم نماد بز میزنینا!!!

  3. علی گفت:

    با سلام.احتمالا نماد چغور سیاه باشه.فکر نکنم دارکوب اینجوری باشه.؟؟

  4. g g h گفت:

    سلام خدمت همه دوستان دنیابرای دیدن دکتر اسلامی ندوشن سرو دست میشکند اونوقت دست اندرکاران ما درشهر خود این نابغه به جای اینکه میدان اصلی را به نام ایشان کنند میدانی که فقط ورودی یک روستا به شهر است نام گذاری کردند آیا بهتر نیست به جای مجسمه این گنجشک مجسمه این بزرگ مرد را درمیدان اصلی قرار دهیم وبه خود ببالیم شاید لازم باشد آقایون قبل از هزینه کردن و انجام کاری نظر مردم هم بخواهند باتشکر

  5. امیر گفت:

    سلام بازم نماد بز بیا مشک زدن یا نمادهایی که به ندوشن ربط داره میزدن بد نبود

  6. رضا گفت:

    این دارکوب میخواستن ببرن یه جای دیگه ماشین بنزین تموم کرده !،بارش را اینجا خالی کردن!صبرکنید تاچندروز دیگه میان می برنش،بجاش مجسمه بزوگوسفندندوشن می گذارند!

  7. jafari گفت:

    عزيزان ندوشن را بايد با نماد تاريخ و فرهنگش شناساند نه بز و گوسفند

  8. محله بالایی گفت:

    سلام.به اونم میرسیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کاربر گرامي؛ قبل از فرستادن ديدگاه، قوانين اين بخش را مطالعه نماييد.