به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ندای ندوشن؛معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان میگوید: بیش از 50 جاذبه طبیعی در استان سطحبندی شده است که بینظیرترین آنها سرو ابرکوه، قله شیرکوه و قله عقابکوه است.
وی با بیان اینکه عمده جاذبههای طبیعی استان در تفت و مهریز قرار دارد، میافزاید: تجربه ایجاد مسیر دسترسی به جاذبههای طبیعی استان نشان داده است که تسهیل در دسترسی به این جاذبهها، تخریبها آنها را تشدید کرده است.
این مسئول به تخریبهای صورت گرفته در غارنباتی اشاره میکند و میافزاید: ایجاد جاده دسترسی به غار نباتی باعث از بین رفتن قندیلهای طبیعی این غار شد که احیای آنها میلیونها سال زمان میبرد.
وی با بیان اینکه مشابه این آثار طبیعی در استان فراوان است، میگوید: سنگ آبهای ندوشن از دیگر جاذبههای منحصر به فرد استان است که بسیار شکننده هستند و حتی در اثر پیادهروی از بین خواهند رفت؛ از همین روست که اصراری به تسهیل دسترسی به این جاذبهها نداریم.
فاطمی از دیگر جاذبههای مطرح به غار دوسر اشاره میکند و میافزاید: قطعا گردش در این غار برای بسیاری جذاب است اما به دلیل تخصصی بودن پیمایش تنها غارنوردان موفق به گردش در این غار هستند و این نوعی طبیعتگردی تخصصی است.
وی میگوید: تلاش ما آن است که افراد با هر انگیزهای به طبیعت وارد نشوند؛ از این رو گردشگرانی که واقعا قصد گردش در طبیعت را دارند، حاضر هستند سختیهای دسترسی را نیز تحمل کنند.
وی با اشاره به همراهی معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان با کارشناسان و دوستداران حفاظت از محیط زیست، میافزاید: برای تقویت گردشگری طبیعی تلاش میکنیم. این مسئول از تعریف مسیرهای گردشگری طبیعی خبر میدهد و میافزاید: راهنمایان طبیعتگردی برگزاری تورهای طبیعتگردی را بر عهده دارند تا بهترین مسیر برای دسترسی به جاذبهها طی و کمترین خسارت به این جاذبهها وارد شود.
همشهری
دیدگاهتان را بنویسید