به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ندای ندوشن؛محمدعلی طالبی معاون سیاسی،امنیتی و اجتماعی استانداری یزد و رئیس ستاد انتخابات استان یزد پیش از ظهر سه شنبه در جمع اصحاب رسانه گفت:از تیرماه ستاد انتخابات در استان تشكيل شده که تا امروز 24 جلسه ستاد با 121 مصوبه داشتهاست دو اين ستادها در 10 شهرستان و 11 بخش مستقل استان در حال فعاليت هستند.
طالبی افزود:از 730 شعب اخذ رای استان بازدید گردیده که مشكلات سختافزاری و نرمافزاری شعبههای اخذ رأي را رفع گردیده است و در حال حاضر استان يزد جزو استانهای برتر ازنظر آمادگي شعب ثبتنام و اخذ رأي براي برگزاري انتخابات رایانهای است.
رئیس ستاد انتخابات استان ادامه داد:نشست های متعددی با هیات نظارت استان، شورای پیشگیری از وقوع جرائم انتخاباتی در دادگستری داشتیم و شرایط کامل و تعامل خوبی با دستگاه های مختلف برای شروع زمانبندی انتخابات وجود دارد که امیدواریم با همین برنامه شاهد برگزاری انتخابات شکوهمندی در استان باشیم.
طالبی در رابطه با برنامه زمان بندی انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار داشت:از 28 آذر ماه همزمان با آغاز ثبت نام نامزدها با دستور وزیر کشور آغاز می شود و نامزدها به مدت 7 روز فرصت ثبت نام دارند.
معاون سیاسی استاندار گفت:در انتخابات پيش رو 4 حوزه انتخابيه در استان داريم كه نامزدهاي انتخابات برای ثبتنام بايد به فرمانداریهای مراكز اين 4 حوزه انتخابيه مراجعه كنند.
وی بیان نمود: استعلام از سوابق داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی در مراجع چهاگانه مشخص شده در قانون شامل دادستانی کل کشور، سازمان ثبت احوال، نیروی انتظامی و وزارت اطلاعات انجام می شود.
رئیس ستاد انتخابات استان اظهار داشت: هیات های اجرایی نیز که فرایند انتخاب آنها از 28 آذر ماه آغاز می شود پس از بررسی صلاحیت داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی، نتایج را به هیات های نظارت اعلام می کنند و این هیات ها نیز با بررسی صلاحیت ها، عهده دار پاسخگویی به شکایت های داوطلبان رد صلاحیت شده خواهند بود.
طالبی خاطرنشان نمود:اسامی نهایی نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی 27 بهمن ماه منتشر و فعالیت های تبلیغاتی این نامزدها از 29 بهمن ماه به مدت یک هفته انجام می شود.
معاون سیاسی،امنیتی استاندار در پاسخ به سوال ندای ندوشن که مردم ندوشن در چه حوزه انتخابیه ای رای می دهند،گفت:همه ی تلاش هایی که برای تغییر حوزه های انتخابیه در سطح کشور صورت گرفت به دلیل برخی اختلافات به نتیجه نرسید که این مختص استان یزد نبود.
طالبی ادامه داد:علیرغم اجازه ی قانون اساسی برای اضافه نمودن 20نفر به نمایندگان فعلی،متاسفانه این امر صورت نگرفت که می توانست 20 نفر نماینده به حوزه های انتخابیه سراسر کشور اضافه گردد و استان یزد نیز دارای شرایطی است که می بایست یک نماینده به آن اضافه گردد.
رئیس ستاد انتخابات استان یزد اظهار داشت:انتخابات این دوره براساس،حوزه انتخاب بندی که قبل از مجلس دوره ششم صورت گرفته،برگزار می شود که در آن حوزه بندی و آن زمان،ندوشن و دهستان سورک جزو حوزه انتخابیه یزد و اشکذر بوده است بنابراین در این دوره از انتخابات هم به این نحو انجام خواهد شد.
این مقام مسئول ادامه داد:انتظار داشتیم که تغییرات این چنینی در حوزه های انتخابیه به مجلس برود و تصویب شود که متاسفانه این اتفاق نیفتاد که امیدواریم برای دور بعدی انتخابات اصلاح شود.
اينکه اصلا جالب نيست فردا ما بايد از نماينده اي درخواست داشته باشيم که نقشي در انتخاب او نداشته ايم
کدومشان کاری برای ندوشن کردن
ما باید رای بدهیم که می دهیم همین بس است
واقعا که براشون متاسفم ندوشن بخشی از میبده چرا باید به کسی رای بدیم که کاری برامون نکنه
مسولین باید پیگیر این کار شوند در غیر اینصورت با مخافت سنگین مردم مواجه خوهند شد
هرچند این ضعف مسئولینه که نمی تونند چنین مشکلی رو حل کنند ولی با این اوضاع چاره ای جز شرکت در انتخابات نیست و باید کسی رو راهی مجلس کنیم که حداقل با کلیات نظام و رهبری موافق و همراه باشه هرچند مسئول رسیدگی به مشکلات منطقه ما نباشه
تابه حال به تجربه ثابت شده بعضی نمایندگانی که ادعای نمایندگی دارن بیشتر به جاهایی توجه می کنند که رأی خوبی آورده باشن وقتی نماینده میبد اگه تقوا نداشته باشه و دلسوز مردم نباشه چنین آدمی از آب در بیاد به مردم ندوشن که رأیی براش نداشتن کمتر توجه خواهد کرد!
این دیگه هوشیاری مردم رو می طلبه که نماینده ای دلسوز و مردمی رو انتخاب کنند