شماره خبر: ۱۸۶۰۰ بدون دیدگاه انتشار: ۲۸ تیر ۱۳۹۵ - ۲۰:۱۵ نسخه چاپي ارسال به دوستان

ندوشن شهری الگو در  اقتصاد مقاومتی

ندوشن شهری الگو در اقتصاد مقاومتی

شهر ندوشن با توجه به پتانسیلهای خوب در بخش دامداری میتواند در تحقق شعار سال زبانزد باشد .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ندای ندوشن؛واژه اقتصاد مقاومتی اولین بار در دیدار کارآفرینان با مقام معظم رهبری در شهریور سال ۱۳۸۹ مطرح شد.

در همین دیدار، رهبر معظم انقلاب اقتصاد مقاومتی را معنا و مفهومی از کارآفرینی معرفی و برای نیاز اساسی کشور به کارآفرینی نیز دو دلیل فشار اقتصادی دشمنان و آمادگی کشور برای جهش را معرفی کردند.

ایران دارای ظرفیت های و پتانسیل های خوبی در بخش های مختلف است که حمایت و تقویت این ظرفیت ها می تواند کمک فراوانی را برای  استقلال کشور به همراه داشته باشد.

البته هر منطقه از کشور در کنار فعالیت های مختلف  یک صنعت یا حرفه را به صورت تخصصی انجام می دهد.

از آنجایی که مردمی کردن اقتصاد، جزو الزامات اقتصاد مقاومتی است می توان با تقویت ظرفیت هایی که در هر منطقه وجود دارد کمک کرد تا تولید ملی و خودکفایی به صورت کامل محقق شود.

شهرها و روستاها به طور معمول با مختصات جغرافیایی معرفی می شوند ولی شهر ندوشن با تولید لبنیات و محصولات به دست آمده از شیر بز ندوشنی، تعریفی عملی از اقتصاد مقاومتی را در خود شکل داده و با این عنوان شناخته می شود.

اشتغال عمده مردم از زمان قدیم تاکنون در بخش  دامداری بوده  و با تلاش مردم توانسته مصداق موفقی از روستای اقتصاد مقاومتی  باشد.

هر چند در سال های اخیر تعداد دام های این منطقه به یک سوم کاهش یافته است اما باز هم کمتر خانه ای را در این شهر می توان یافت که در آن دامی(بز و گوسفند) نگهداری نشود و مردم به نوعی اقتصاد مقاومتی را در عمل به اجرا در آورده اند.

علیرغم بی مهری هایی که در سال های اخیر به دامداران این منطقه از سوی مسئولین شده است باز هم گوش به فرمان رهبر معظم انقلاب دست از کار و تولید برنداشته اند تا بتوانند با تولید خود علاوه بر تحقق اقتصاد مقاومتی در جهت خودکفایی کشور گام بردارند.

شغل اصلی مردم ندوشن دامداری است و در کنار این شغل افراد فعالیت های دیگری را انجام می دهند.

2222

حضور بانوان در عرصه تولید می تواند کمک شایانی به اقتصاد کشور باشد

یکی از بانوان ندوشن گفت: در شهر ندوشن بانوان هم در کنار خانه داری در امور دامدارای به همسران خود کمک می کنند.

وی با بیان اینکه اکثر بانوان ندوشن بز وگوسفند دارند ادامه داد: بیشتر بانوان با دست بزها را می دوشند و برخی از بانوان از شیر سایر فراورده های دامی را تولید می کنند و برخی هم شیر را می فروشند.

این بانوی ندوشنی بیان کرد: در ندوشن بانوان هم پای همسران خود در کار تولید فعالیت دارند تا بتوانند هم به اقتصاد خانواده و هم کشور کمک کرده و اقتصاد مقاومتی را محقق کنند.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه بانوان نیمی از جمعیت کشور را تشکیل می دهند حضور بانوان در عرصه تولید می تواند کمک شایانی  به اقتصاد کشور باشد.

IMG_6746

یکی از دامداران با سابقه ندوشن گفت: شغل اول مردم روستا ها و شهرهای کوچک کشاورزی و دامداری است ولی در ندوشن دامداری به صورت حرفه ای تر انجام می شود.

وی با بیان اینکه همه دامداری های این منطقه با دست رنج خودشان به اینجا رسیده اند ادامه داد: دولت کمک چندانی را به مردم این منطقه نداشته است.

این فعال دامداری ندوشن اظهار کرد: هر چند هم اکنون محصولات وتولیدات دامی ندوشن روانه بازار شهرهای همجوار وحتی بعضی از استانها می شود   ولی این را به جرات می توانم بگوییم در صورتی که دولت از دامداران ندوشن حمایت های لازم را داشته باشد مردم این منطقه با تجربه ای که دارند می توانند کشور را در تولید محصولات دامی خودکفا کنند.

این دامدار با سابقه ندوشن گفت: مردم ندوشن با لبیک به منویات مقام معظم رهبری، در تحقق شعار سال با جهاد اقتصادی حرکتی را در جهت از بین بردن موانع و معضلات اقتصادی کشور(در خصوص تامین گوشت و شیر) برداشته اند و نیازمند کمک مسئولین دولتی هستند تا این مسیر را با کمترین مشکلی ادامه دهند.

اخبار مرتبط :

دفع نامناسب زباله، علت نزدیک شدن گرگ به مناطق مسکونی است

قرمزشدن روغن‌های زرد گوسفندان ندوشنی

آغاز پشم‌چینی گوسفندان در ندوشن/ رونق اقتصادی در سایه استقرار صنایع تبدیلی در مناطق محروم

بز سرخ ،روزگارش سیاهست

تمرکز زُدایی؛ راهکاری بنیادین برای تولید و اشتغال بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کاربر گرامي؛ قبل از فرستادن ديدگاه، قوانين اين بخش را مطالعه نماييد.