حسین فلاح در گفتوگو با خبرنگار فارس در یزدبا اشاره به وجود اندک مشکلاتی که در شهرستان میبد در نواحی صنعتی اظهار داشت: صنعت سفال و سرامیک در این شهرستان به صورت سنتی فعالیت دارند که مشکلات متعددی در زمینه تولید این محصولات وجود دارد.
وی ادامه داد: به علت عدم دستگاه گلشویی، بخشی از تولیدات فعالان این عرصه در مراحل لعاب و کوره به ضایعات تبدیل میشود لذا خواستار تخصیص تسهیلات مناسب به این قشر زحمتکش برای جبران بخشی از ضرر و زیانها و رونق تولید هستیم.
فرماندار میبد به تشریح وضعیت شهرکهای صنعتی این شهرستان پرداخت و گفت: شهرکهای صنعتی میبد پویا و پر رونق است و این شهرستان در عرصه تولید و صنعت دارای یک پیشینه قوی و منسجمی است که از گذشتگان ما به صورت یک میراث گرانبها به جای مانده و امروز در اشکال نوین و گوناگون نیز نمایان شده است.
وی با بیان اینکه یکی از محورها توجه به صنعت بوده ادامه داد: طبیعتا بخشی از زیرساختهای شهرکهای صنعتی بعد از دو سه دهه نیاز به تعمیر و بازسازی دارد که خوشبختانه با نگاه خوب استان بخش مهمی از این مشکلات در ماههای اخیر به حداقل رسیده است.
فلاح با بیان اینکه شهرک صنعتی جهانآباد این شهرستان به تمام معنا پویاست و رونق اقتصادی خود را حفظ کرده است افزود: در دومین ناحیه صنعتی میبد نیز زیرساختهایی آماده شده و تنها در بخش گازرسانی به یک ایستگاه 200 هزاری نیاز داریم که ظرف پنج ماه آینده آن را به سرانجام خواهیم رساند.
فرماندار میبد حل مشکل گازرسانی به شهرک شمسآباد را هم با همکاری شرکت شهرکهای صنعتی استان قابلحل دانست و گفت: این شهرک به تمام معنا یک ناحیه صنعتی پاک محسوب میشود و با گازرسانی به این شهرک سایر موانع نیز در آینده نزدیک حل خواهد شد.
وی با اشاره به تحولات اخیر در حوزه میراث فرهنگی در شهرستان میبد به 700 هکتار بافت تاریخی و ثبت آن در فهرست آثار ملی پرداخت و گفت: بخشی از این بافتها در خود شهرستان و بخشی هم در شهرهای ندوشن و بفروئیه است.
فرماندار میبد صنایع دستی، زیلو، کار بافی و سفال و سرامیک را از صنایع و هنرهای دستی مردم میبد برشمرد و گفت: این صنایع در واقع همان صنایع پاک محسوب میشوند که میتوان روی آن برنامهریزی و به عنوان صنایع دستی کم نظیر سرمایهگذاری کرد که گامهایی در سالهای اخیر در این زمینه برداشتهشده است.
وی از زیلوبافی به عنوان هنر صنعتی منحصر به فرد مردم میبد یاد کرد و افزود: امضای میثاق نامه اقتصاد مقاومتی برای تبدیل شهرستان میبد به قطب زیلوبافی از جمله اقداماتی بوده که با بسیج مقاومت میبد صورت گرفته است.
فلاح ادامه داد: مردم میبد سر رشته کامل این هنر صنعتی را در حوزه رنگ و تولید دارند که اگر این هنر صنعتی به عنوان خوشه زیلو در شهرستان میبد تعریف شود گامهای مهمی را در این راستا میتوان با همکاری میراث فرهنگی برای معرفی و تولید آن برداشت.
فرماندار میبد خاطر نشان کرد: در سالهای اخیر مجتمعهای زیلو و کار بافی در محلات راهاندازی شده است و این حرکت میتواند راه را به روی این صنایعدستی با ارزش درمیبد برای پیشرفت و توسعه بیشتر حتی در بازارهای بینالمللی باز کند.
فلاح با تاکیدبر اینکه نگاه میبد برخلاف بعضی از شهرستانها به کشاورزی، به صنایع دستی و توسعه آن است گفت: خوشبختانه دولت نویدهای خوبی در بخش تامین سرمایه در گردش داده است و چراغهای امید برای واحدهای صنعتی روشنتر شده است که امیدواریم با کمک دولت و بانکها اقدامات خوبی برای صنعتگران خودمان داشته باشیم.
دیدگاهتان را بنویسید