شماره خبر: 1939 بدون دیدگاه انتشار: 7 شهریور 1392 - 13:29 نسخه چاپي ارسال به دوستان

منطقه ندوشن پتانسیل های خوبی در صنایع تبدیلی و تکمیلی دارد

منطقه ندوشن پتانسیل های خوبی در صنایع تبدیلی و تکمیلی دارد

سیدجمال سجادی پور روز سه شنبه در حاشیه نشست بررسی و تفکیک پتانسیل های منطقه ندوشن بیان نمود:منطقه ندوشن با توجه به مراتع خوبی که دارد پتانسیل های خوبی در بخش کشاورزی ،‌ دام و طیور، صنایع تبدیلی و تکمیلی دارد.

به گزارش ندای ندوشن؛سیدجمال سجادی پور روز سه شنبه در حاشیه نشست بررسی و تفکیک پتانسیل های منطقه ندوشن اظهار داشت: منطقه ندوشن با توجه به مراتع خوبی که دارد پتانسیل های خوبی در بخش کشاورزی ،‌ دام و طیور، صنایع تبدیلی و تکمیلی و کشت گیاهان دارویی دارد که امیدواریم با استفاده از تسهیلات کارگروه توسعه بخش کشاورزی شاهد رشد و توسعه بخش کشاورزی در این منطقه باشیم.

وی با اشاره به رشد توسعه بخش کشاورزی در استان گفت: از محل تسهیلات کارگروه توسعه بخش کشاورزی تا به حال بالغ بر پنج هزار طرح موفق به دریافت تسهیلات شده اند که بخش عمده ای از آن در حال بهره برداری است.

مدیرکل جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه ظرفیت های بسیار خوبی در حوزه بخش کشاورزی در استان و شهرستان ها ایجاد شده است، تصریح کرد: با استفاده از تسهیلات کارگروه توسعه بخش کشاورزی ، ظرفیت گوشت مرغ بیش از ۳۳ درصد ،‌صنایع تبدیلی و تکمیلی در حوزه دام و طیور و صنایع فراورده های لبنی ۲۰ درصد ،‌بسته بندی محصولات گیاهی ۴۰ درصد ، سردخانه بیش از۵۰ درصد ، آب و خاک و احداث کانال های آبیاری بیش از۱۱۵ درصد در استان رشد داشته به طوری که تا به حال ۴۰۰ کیلومترکانال انتقال آب را در سطح استان داشتیم که براین رقم ۵۵۰ کیلومتر اضافه خواهد شد.

سجادی پور افزود: همچنین در تولید محصولات گلخانه ای بیش از ۴۵ هزار تن افزایش محصولات گلخانه ای را شاهد هستیم و بسیاری از واحدهای گلخانه ایی و دام و طیور موفق به دریافت تسهیلات بهینه سازی مصرف انرژی شده اند که می تواند درکاهش مصرف انرژی و افزایش بازده اقتصادی این واحدها موثر باشد.

وی با اشاره به وضعیت استان در حوزه محصولات باغی هم گفت: در حوزه محصولات باغی، بخشی از تسهیلات صرف تغذیه و اصلاح باغات شد و پیش بینی می شود امسال شاهد بیش از ۴۰ هزار تن محصولات کشاورزی در استان باشیم.

به گزارش ایرنا این مقام مسئول خاطرنشان کرد: در مجموع در جای جای استان امروز شاهد راه اندازی واحدهای مختلفی در حوزه صنایع تبدیلی، تکمیلی، دام و طیور و سایر ماکیان و حتی پرورش اسب بویژه در میبد هستیم که موفق به دریافت تسهیلات شده اند که قطعا در توسعه بخش کشاورزی استان و ایجاد اشتغال بسیار موثراست و پیش بینی می شود زمینه اشتغال بیش از سه هزار و یکصد نفر را به طور مستقیم و چهار هزار نفر را به طور غیر مستقیم فراهم کند.

مدیرکل جهاد کشاورزی استان با اشاره به برخورداری شهرستان میبد از تسهیلات توسعه بخش کشاورزی هم گفت: از محل تسهیلات کارگروه توسعه بخش کشاورزی شهرستان میبد حدود ۱۰ میلیارد تومان تسهیلات داشته که عمدتا در بخش دام و طیور سرمایه گذاری شده است و ۶۰ درصد از این تسهیلات به واحدهای تولید گوشت مرغ ، بلدرچین و پرورش اسب اختصاص یافته است.

وی افزود: در حوزه تولیدات گیاهی، بخشی از تسهیلات برای جبران خسارت باغات انار و اصلاح باغات اختصاص یافته است.

نارین نیوز

اخبار مرتبط :

مردم ندوشن با برگزاری آیین سنتی الوداع، با ماه مبارک رمضان وداع کردند

مبلغ 54 میلیارد ریال به جاده ندوشن – ورزنه تخصیص یافت

جلسه پرسش و پاسخ امام جمعه و فرماندارمیبد با مردم روستاهای علویه و نیوک

بارندگی زیان هایی به راه روستایی هفتهر بخش ندوشن وارد کرد

نخستین جشنواره بز و محصول لبنی ندوشن برگزار می شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کاربر گرامي؛ قبل از فرستادن ديدگاه، قوانين اين بخش را مطالعه نماييد.