به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ندای ندوشن؛ باغداران ندوشنی در سال زراعی جاری از سطح ۴۰ هکتار از باغات خود از هر هکتار 15 تن و درمجموع افزون بر 600 تن انار برداشت میکنند.
به گفته جواد احمدی نسب سرپرست جهاد کشاورزی ندوشن برداشت انار از نیمه مهرماه آغاز و به مدت یک ماه ادامه دارد.
انارهای تولیدی در این منطقه علاوه بر مصرف داخلی و مرکز استان یزد به استانهای همجوار نیز فرستاده میشود.
سرپرست جهاد کشاورزی بخش ندوشن مرغوبیت انار این منطقه را به واسطهی آب و هوای مناسب ومصرف کم کودوسموم میداند
وی افزود: کرم گلوگاه از مهمترین آفاتی است که هر سال خسارتهای زیادی به باغهای انار وارد میکند که تنها راه مبارزه با این آفت مبارزه مکانیکی و بیولوژیکی است که در روش مکانیکی همهی باغداران باید نسبت به جمعآوری انارهای پوسیده و آفت زده اقدام و با سوزاندن آنها به نابودی این آفت کمک کنند.
دیدگاهتان را بنویسید