به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ندای ندوشن؛حوزه کلینیک در نظر دارد تازهترین دانستنیهای پزشکی را در اختیار کاربران قرار دهد.
محققان آمریکایی با بررسی پرونده پزشکی ۲۷ هزار و ۷۸ نفر و تطبیق آن با محل سکونت آنها دریافتهاند که شرایط محل زندگی با بروز بیماریهای قلبی خصوصا نارسایی قلبی در ارتباط است؛ به نظر میرسد امکانات پزشکی، وجود فضای ورزشی و مراکز تهیه غذا و دیگر مواد مورد نیاز از مهمترین عواملی است که بر روی سلامت افراد در یک منطقه اثر گذار است.
نارسایی قلبی یکی از مشکلات جدی بیماریهای قلبی و عروقی است که به ناتوانی قلب در پمپاژ خون گفته میشود.
محققان به تازگی دریافته اند ارگانیسمهای زندهای که پروبیوتیک نام دارند؛ علاوه بر افزایش سلامتی روده بر بهبود عملکرد مغز نیز موثر بوده و مانع از ابتلا به افسردگی میشوند.
پروبیوتیک که در حقیقت همان باکتریهای مفید برای سلامتی هستند؛ میتوانند آثار زیانبار یک رژیم غذایی ناسالم را از بین برده و سیستم ایمنی بدن را تقویت کنند.
در مصرف خوشبوکنندههای هوا زیاده روی نکنید؛ برخی مواد تشکیل دهنده خوشبوکنندههای هوا برای سلامتی خطرناک است؛ این مواد میتوانند با تنفس به سیستم گردش خون و ریه نفوذ پیدا کنند و حتی با قرار گرفتن روی سطح پوست؛ جذب بدن شوند.
همچنین برخی از مواد تشکیلدهنده اسپری خوشبوکننده، سرطانزا هستند و استفاده از آنها بر عملکرد هورمونها اثر منفی خواهد گذاشت.
یکی از غدد موجود در بدن انسان، غده تیروئید است که از دوران جنینی فعالیت خود را آغاز میکند؛ در حقیقت این غده در رشد و تکامل جنین نوزاد، رشد عقلی و افزایش طول قد در سنین کودکی اثر زیادی دارد.
کم کاری یا پرکاری غده تیروئید از مشکلاتی است که با اختلال در عملکرد این غده بوجود میآیند؛ برای مثال با پرکاری غده تیروئید، سوخت و ساز بدن زیاد میشود که در نتیجه فرد احساس گرگرفتگی میکند؛ از دیگر نشانههای پرکاری غده تیروئید تپش قلب، کاهش وزن، ضعف و بیحالی، اختلالات قاعدگی و تعریق زیاداست.
طی تحقیقات به عمل آمده در آمریکا که بر روی 200 هزار نفر انجام شده بود، نشان داد؛ افرادی که دوبار و یا بیشتر در هفته آجیل مانند گردو، پسته و بادام میخورند، ۱۵ درصد کمتر به بیماریهای قلبی و عروقی مبتلا شده اند.
همچنین تنها ۲۳ درصد از این افراد با گرفتگی رگهای قلب خود مواجه میشوند؛ مححقان تاکید دارند که آجیلهای خام و پردازش نشده از سلامتی بیشتری برخوردارند.
گرچه کمبود ویتامین D در ابتدا موجب نرمی و پوکی استخوان میشود، اما میتواند بیماریهای دیگری را نیز به همراه داشته باشد؛ کمبود این ویتامین بیماریهای قلبی و عروقی، بیماریهای روانی مانند افسردگی و اضطراب را به همراه دارد.
مطالعات نشان میدهد کمبود ویتامین D، احتمال ابتلا به بیماریهای خودایمنی همچون ام اس و یا روماتیسم مفصلی و کاهش توان ماهیچهها را بسیار زیاد میکند.
دیدگاهتان را بنویسید