شماره خبر: 24234 بدون دیدگاه انتشار: 8 شهریور 1397 - 21:26 نسخه چاپي ارسال به دوستان

معادن ندوشن اشتغالزایی بومی نداشته اند/ رونق صنعت گردشگری ندوشن در آینده

بخشدار ندوشن:

معادن ندوشن اشتغالزایی بومی نداشته اند/ رونق صنعت گردشگری ندوشن در آینده

بخشدار ندوشن با اشاره به وجود 30 معدن فعال در این منطقه تاکید کرد: متاسفانه این معادن نتوانسته اند برای اهالی این منطقه اشتغالزایی قابل قبولی داشته باشند.

به گزارش ندای ندوشن؛سید بهروز موسوی  بخشدار ندوشن در گفتگو  خبرنگاران مرکز استان یزد به پروژه های هفته دولت در این بخش اشاره کرد و گفت: با اعتباری بالغ بر ۸میلیارد ریال پروژه های ایستگاه خودکار هواشناسی، چمن مصنوعی ندوشن و صدرآباد و برخی طرح های عمران روستایی به بهره برداری رسید.
وی به اعتبارات ملی در بخش منابع طبیعی و آبخیزداری بخش ندوشن اشاره و تصریح کرد: با پیگیری های خوب اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بیش از ۲۰ میلیارد ریال در حوزه منابع طبیعی و آبخیزداری پیش بینی شده است که احداث بند خاکی روستای نیوک جهت مدیریت منابع آبی سفره های زیرزمینی، رسوب برداری و لایروبی بندهای خاکی ندوشن، صدرآباد و علویه از جمله موارد پیش بینی شده برای اعتبار یاد شده می باشد.
بخشدار ندوشن با تاکید بر تلاش ها و پیگیری های صورت گرفته جهت اصلاح جاده فولاد نیوک اظهار داشت: با توجه به شرایط اقتصادی کشور و کمبود منابع مالی دولت، انتظار تحقق سهم بخش ندوشن از فروش معادن و نیز حقوق دولتی معادن را داریم که تاکنون در هیچ زمینه ای عواید تبصره۶ ماده ۱۴ قانون معادن کشور نصیب ندوشن نشده است و میتوان با پیگیری این مهم در زمینه زیرساخت ها از جمله اصلاح جاده فولاد نیوک اقدامات خوبی انجام داد.

وی با اشاره به  مسیر جاده ندوشن – ورزنه اصفهان اظهار داشت: با توجه به تنش آبی که از اواخر سال 96 میان یزد و منطقه ورزنه اتفاق افتاد، توسعه ارتباط 2 استان از طریق این جاده زمینه ساز رونق کسب و کار و آشتی خواهد شد.
وی از تکمیل این جاده در محدوده اصفهان خبر داد و اظهار امیدواری کرد که با نگاه مثبت استاندار یزد و قول سازمان ایمیدرو ، محدوده استان که 15 تا 20 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد به زودی تکمیل شود.

موسوی به چشم انداز منطقه در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری نیز اشاره کرد و افزود: ندوشن پتانسیل تبدیل شدن به قطب گردشگری استان را دارد که انتظار می رود با همکاری و تعامل بین دستگاه های مرتبط در این حوزه شاهد اقدامات ارزشمند در راستای توسعه کردشگری منطقه باشیم.

بخشدار ندوشن با انتقاد از حذف مراقب آثار تاریخی و فرهنگی در این بخش تاکید کرد: این امر موجب نابودی، تخریب و سوء استفاده از بسیاری بناهای تاریخی شده است ، امیدواریم با نگاه مثبت مدیرکل میراث فرهنگی استان، شاهد حل این مشکل باشیم.
وی تأکید کرد: متاسفانه برخی آثار با ارزش و قدیمی ندوشن در جاهای نامناسب نگهداری می شود که بخشی همچون قرآن های خطی به یزد مرکز استان منتقل شد و نیازمند ساخت موزه مردم شناسی است.

اخبار مرتبط :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کاربر گرامي؛ قبل از فرستادن ديدگاه، قوانين اين بخش را مطالعه نماييد.