به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ندای ندوشن؛مدیر جهادکشاورزی اظهار داشت: برگزاری نخستین جشنواره محصولات لبنی ندوشن بایستی با معرفی خواص دارویی این شیر در اثر تغذیه از مراتع باگونههای مختلف گیاهی و معرفی سایر شیرهای تولیدی و محصولات جانبی از جمله شتر همراه باشد.
مسرورس فر افزود: پیشنهاد معرفی انواع نان سنتی و صنعتی در کنار محصولات لبنی ندوشن در جشنواره را در صورت توافق در جلسه شهرستانی اقدامی در راستای جذب بیشتر گردشگران استانی برشمرد.
جشنواره شیر، ماست و نان محلی ندوشن سوم و چهارم خردادماه سال جاری در ندوشن برگزار می شود.
دیدگاهتان را بنویسید