به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ندای ندوشن؛اهالی ندوشن از تخریب محل چرای دامها و مراتع بر اثر توسعه معادن در این بخش گلایه مندند و میگویند معادن مسئولیت اجتماعی خود را به خوبی انجام نمیدهند.
رحمانی معاون آمار و برنامه ریزی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یزد در ارتباط با خبر ۲۰ گفت:اعتبارات مرتبط با معادن هر ساله در قالب قوانین بودجه سنواتی به تصویب مجلس شورای اسلامی میرسد و برای اجرا به استانها ابلاغ میشود.
وی ادامه داد:درآمدهای مربوط به معادن به حساب خزانه دولت واریز و بازگشت آن سقفی دارد که توسط مجلس شورای اسلامی در قالب جداولی هرساله مشخص میشود.
معاون آمار و برنامه ریزی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یزد ادامه داد: پس از واریز سهم معادن ، این سهم باز خزانه دولت به نسبت سهم هر شهرستان این اعتبارات واریز میشود.
رحمانی گفت: برای ندوشن از محل این درآمد ۴۱ میلیاردتومان برای احداث جاده ندوشن -ورزنه، دو میلیارد تومان برای مرمت و بازسازی خانه ی دکتر اسلامی ندوشن و یک میلیارد تومان برای مرکز جامع سلامت ندوشن هزینه شده است.
وی ادامه داد: برای منابع سال ۱۴۰۳ در صورت واریز و بازگشت به صورت مرحلهای اعتبار بین طرحها توزیع میشود.
معاون آمار و برنامه ریزی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یزد تاکید کرد: به نسبت پرداختی هرکدام از معادن و خسارت معادن در منطقه، اعتبارات بین نقاط تحت تاثیر توزیع میشود.
دیدگاهتان را بنویسید