شماره خبر: 5487 بدون دیدگاه انتشار: 15 فروردین 1393 - 17:44 نسخه چاپي ارسال به دوستان

استفاده از انرژی هسته ای حق طبیعی ملت ایران است

امام جمعه ندوشن:

استفاده از انرژی هسته ای حق طبیعی ملت ایران است

در زمینه استفاده از فناوری هسته ای ما کار خود را انجام می دهیم و در مسیر پیشرفت گام برمی داریم و از انرژی هسته ای دست برنمی داریم.

به گزارش ندای ندوشن “حجت الاسلام جوادی در خطبه های نماز جمعه این هفته ضمن تشکر از حضور مردم در مراسم عزاداری فاطمه زهرا (س) با اشاره به حدیثی از امام علی (ع) اهمیت دادن به شعائر دین را از عوامل تقویت بعد معنوی مردم دانست .
جوادی درادامه با گرامیداشت 20 فروردین روز ملی فناوری هسته ای، بیان داشت: در زمینه استفاده از فناوری هسته ای ما کار خود را انجام می دهیم و در مسیر پیشرفت گام برمی داریم و از انرژی هسته ای دست برنمی داریم.
وی ادامه داد: استفاده از انرژی هسته ای حق طبیعی ملت ایران است و ما همان طور که از سایر نعمت های خداوند همچون آب و هوا و زمین استفاده می کنیم، حق داریم از انرژی هسته ای نیز بهره ببریم و هیچ کس نمی تواند این حق را از ما بگیرد.

اخبار مرتبط :

بارندگی زیان هایی به راه روستایی هفتهر بخش ندوشن وارد کرد

نخستین جشنواره بز و محصول لبنی ندوشن برگزار می شود

تکمیل مرکز جامع سلامت ندوشن 20 میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد

جاده فولاد – نیوک تعریض می‌شود/اصلاح یکی از مرگبارترین جاده های یزد در گرو تامین اعتبار

تصویر متفاوت یک بانوی هلندی در حسینه قاجاری ندوشن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کاربر گرامي؛ قبل از فرستادن ديدگاه، قوانين اين بخش را مطالعه نماييد.