شماره خبر: 7681 6 دیدگاه انتشار: 25 تیر 1393 - 10:06 نسخه چاپي ارسال به دوستان

فصل برداشت شاه توت (توت سیاه)در ندوشن

فصل برداشت شاه توت (توت سیاه)در ندوشن

شاه‌توت از ساخته شدن كلسترول بد كه به بیماری‌ها و حملات قلبی منجر می‌شود، جلوگیری می‌كند.

به گزارش ندای ندوشن؛اکنون زمان برداشت شاه توت است. شاه توت ها ایتدا صورتی، قرمز و در نهایت کاملا سیاه می شوند. میوه قرمز شاه توت ترش مزه است اما میوه سیاه کاملا شیرین و آبدار است. خوردن شاه توت و یا شربت آن برای رفع عطش بسیار مفید است. برداشت شاه توت تا نیمه مرداد ادامه دارد. برای بهره بردن از خواص شاه توت در فصل تابستان می توان آب شاه توت را گرفته و در فریزر نگهداری کرد.از شربت شاه توت برای قرمز کردن دسرها نیز می توان استفاده کرد.
شاه توت از نظر تاریخی، میوه‌ای از دیرباز شناخته شده است و در اروپا از سال‌های دور، مردم از این میوه برای درمان زخم‌های دهان و تخفیف دردهای مربوط به دندان استفاده می‌كرده‌اند.
استفاده از جوشانده برگ‌های این میوه برای برطرف كردن حالت تهوع از قدیم معمول بوده و ریشه آن برای درمان اسهال خونی استفاده می‌شده است.
شاتوت میوه‌ای لذیذ و خوش‌طعم است كه به شكل‌های متفاوتی به صورت خام، پخته و یا به صورت مربا مورد استفاده قرار داد و با داشتن مواد مغذی مختلف شاه توت به‌عنوان یك میوه سلامت مطرح است.
شاه‌توت از ساخته شدن كلسترول بد كه به بیماری‌ها و حملات قلبی منجر می‌شود، جلوگیری می‌كند. علاوه بر این، شاه‌توت دارای ویتامین‌هایA ، C و املاح روی، پتاسیم، آهن، كلسیم و منیزیم است ومصرف این میوه در موارد التهاب روده‌ای كمك ‌كننده است.

IMG_2900 IMG_2901 IMG_2902 IMG_2904 IMG_2906

اخبار مرتبط :

مردم ندوشن با برگزاری آیین سنتی الوداع، با ماه مبارک رمضان وداع کردند

مبلغ 54 میلیارد ریال به جاده ندوشن – ورزنه تخصیص یافت

جلسه پرسش و پاسخ امام جمعه و فرماندارمیبد با مردم روستاهای علویه و نیوک

بارندگی زیان هایی به راه روستایی هفتهر بخش ندوشن وارد کرد

تکمیل مرکز جامع سلامت ندوشن 20 میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد

6 پاسخ به “فصل برداشت شاه توت (توت سیاه)در ندوشن”

  1. ا. فاضل گفت:

    حالا شما هم نمی خواد تو رمضونی دلمون رو خون کنید!!

  2. سید حمید طباطبایی ندوشن - پرستار گفت:

    تأثیر عصاره ی برگ شاه توت برقند خون

    عصاره ی برگ شاه برگ دارای سابقه ی تاریخی در کنترل قندخون است طوریکه در برخی کشورهای آسیایی برای درمان دیابت بکار گرفته می شود.
    با کاهش وتوقف این آنزیم هضم نشاسته و الیگوساکاریدها کند شده و از افزایش ناگهانی قندخون بعد از غذا جلوگیری می شود.

    2.5تا 5گرم از عصاره ی برگ شاه توت منجر به کاهش قندخون بعد از مصرف محلول مالتوز می شود.

  3. سید حمید طباطبایی ندوشن - پرستار گفت:

    خواص برگ گردو ( دیابتی ها بخونند )
    جوشانده ی برگ گردو برای دیابتی ها مفید است
    اگر دیابت دارید و می خواهید دم کرده ی مناسبی را انتخاب کنید،دم کرده ی برگ این گیاه بسیار مناسب است.
    عصاره هیدرولیکی برگ گردو به دلیل مهار آسیب کبدی ناشی از دیابت، به عنوان داروی ضد دیابتی معرفی می‌شود.

    خواص دمکرده برگ گردو:
    1-دفع سموم و پاکسازی بدن
    2-درمان نقرس
    3-درمان بیماریهای مفصلی
    4-پایین آورنده قند خون
    5-درمان انواع بیماریهای پوستی

    طرز تهیه دمکرده
    برگ درخت گردو 2 گرم ، به مدت 20 دقیقه دم کرده

    نکات مهم :
    1- نباید 20 دقیقه بجوشونید ، باید مثل چای دم کنید.
    2- دمکرده برگ گردو قند خون رو پایین میاره پس باید شیرینی جات (ترجیحا طبیعی) میل کنید تا دچار مشکل نشید. ( برای کسانی که دیابنت ندارد )
    3- از تغییر رنگ و بوی ادرار و مدفوعتون تعجب نکنید.
    این نوشیدنی سموم رو از بدن دفع میکنه و بدلیل پاکسازی بدن رنگ و بوی ادرار و مدفوع تغییر میکنه

    درمان ورم روده و معده: ۱۵ تا ۲۰ گرم برگ گردو را به مدت ده دقیقه در یک لیتر آب جوش دم کنید، برای ورم معده و روده به به عنوان کرم کش ۳ فنجان در روز از این دم کرده را بنوشید.

    درمان خستگی و ورم : دم کرده ۵۰ گرم برگ گردو در یک لیتر آب را در آب وان بریزید این حمام آرام بخش خستگی است و ورم را بر طرف می کند همچنین در مورد مداوای سرمازدگی و بیماریهای پوستی تجویز می شود.

    درمان ورم لثه ولوزه : دم کرده فوق را به میزان حجمش با آب رقیق کنید و آنرا غرغره کنید تا ورم لثه و لوزه شما درمان شود.

    درمان کم خونی : جوشانده برگ یا پوست سبزگردو برابر تجویز فوق، درمان کم خونی و ضعف است. ۲۰ تا ۳۰ گرم از پوست سبز گردو یا خشک آن را در یک لیتر آب به مدت یک ربع بجوشانید و صاف کنید و قبل از هر وعده غذا یک فنجان از آن را بنوشید. گردو درمان کننده بیماریهای ریوی است.

  4. سید حمید طباطبایی ندوشن - پرستار گفت:

    خواص توت سیاه

    شاه توت سرشار از گلوکز و ماده قندی است و دارای ویتامینهای A – C (که در رفع خستگی ناشی از فعالیتهای فکری مفید است) – املاح معدنی و تانن است .

    شاه توت میوه ای مغذی و تصفیه کننده خون است .

    میوه نرسیده شاه توت اثر قابض (ضد اسهال) دارد ولی رسیده آن ملین و نرم کننده است .

    شاه توت قند خون را می کاهد و جوشانده برگ درخت شاه توت در معالجه بیماری قند (دیابت) بسیار موثر است .

    غرغره کردن و مضمضه آب شاه توت نرسیده برای درمان برفک ـ آنژین ـ ورم دهان ـ درد گلو ـ ج.شهای دهان (آفت) و التهاب مخاط دهان مفید است .

    مالش درخت شاه توت رنگ حاصله از شاه توت را از بین می برد .

    اگر شاه توت را با شکم پر بخورید تولید گاز و نفخ خواهد کرد و اگر بعد از ماست خورده شود باعث اسهال می شود .

    شاه توت طبیعتی سرد دارد که صفرا و گرمی را از بین می برد .

    اگر شیره شاه توت کاملا نرسیده را در هر صبح و ظهر و شب بمقدار یک استکان بخورند اسهالهای ساده و اسهال خونی را معالجه می کند .

    اگر ۱۵ گرم پوست ریشه درخت شاه توت را در ۲۵۰ گرم آب بجوشانند و هر صبح ناشتا میل کنند برای دفع انگل روده مفید است .

    شاه توت ضد عفونی کننده و میکروب کش است .

    جوشانده برگ شاه توت به مقدار ۶۰ گرم در یک لیتر آب درد دندان را تسکین می دهد . لذا جوشانده را باید در حالیکه مقداری گرم است در دهان نگه داشت و بیرون ریخت و این کار را چند بار تکرار نمود .

    قند توت برای بیماران قندی بسیار مفید است .

  5. محله بالایی گفت:

    بابامگه ندوشن چقه درخت توت داره که مینویسین برداشت

  6. محسن گفت:

    سلام اینجور که برستار میگه فکر کنم توت سیاه اچار فرانسه هست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کاربر گرامي؛ قبل از فرستادن ديدگاه، قوانين اين بخش را مطالعه نماييد.