به گزارش پایگاه تحلیلی خبری ندای ندوشن؛علی غیاثی ندوشن، دوشنبه درگفت وگو با ایرنا دربوشهر افزود: با این نگاه تخصصی و با توجه به نیازسنجی مطالبات مردم از کتابخانه ها و توجه به بیانات ارزشمند رهبرمعظم انقلاب مبنی بر فعالیت 100 درصدی فرهنگی کتابخانه ها، استراتژی های خاصی را دراین قالب درمدیریت کتابخانه های سطح کشور دنبال می کنیم.
وی اضافه کرد: یکی از موضوعاتی که درمدیریت کتابخانه های عمومی مد نظر است، توجه به منزلت اجتماعی و تکریم کتابداران است.
غیاثی ندوشن بیان کرد: کتابداران دارای جایگاه خاصی در ترویج فرهنگ کتابخوانی هستند که مردم به عنوان مشاورانی امین به آنها نگاه می کنند.
وی با اشاره به نقش دانش آموزان در ترویج فرهنگ کتابخوانی درخانواده و جامعه گفت: با ایجاد ساز کارهای مدیریتی به دنبال تعامل با وزارت آموزش و پرورش برای نهادینه کردن فرهنگ کتابخوانی در بین دانش آموزان هستیم.
معاون اموراستان ها، مجلس ومشارکت های نهادهای کتابخانه های عمومی کشور درباره سرانه فضای کتابخانه های عمومی در استان بوشهر بیان کرد:درحالی که براساس شاخص کشوری به ازای هر 23 هزار نفر یک کتابخانه ساخته شده است، این شاخص در استان بوشهر به ازای هر 16هزار نفر یک کتابخانه است.
غیاثی ندوشن ادامه داد: با وجود آمار خوب ساخت کتابخانه دراستان بوشهر، کتابخانه استاندارد در شهر بوشهر وجود ندارد.
وی اضافه کرد : شهر بوشهر با داشتن دو کتابخانه جزو محدود استان هایی است که تعداد فوق العاده اندکی کتابخانه نسبت به جمعیتش دارد.
غیاثی ندوشن گفت:زیرساخت های فرهنگی استان در زمینه ساخت و تجهیز کتابخانه با توجه به سابقه درخشان این استان در حوزه فرهنگ ضعیف است که فعال کردن خیرین و کمک شهرداری ها از محل نیم درصد درآمد شهرداری ها می تواند چاره ساز باشد.
ایرنا
دیدگاهتان را بنویسید