شماره خبر: 8210 بدون دیدگاه انتشار: 8 مرداد 1393 - 10:07 نسخه چاپي ارسال به دوستان

جوجه را کباب نکنید

جوجه را کباب نکنید

تعطیلات پایان هفته، فرصت خوبی برای انجام مسافرت‌های کوتاه است.مهمترین مسئله در طول سفر،استفاده از غذای سالم برای خانواده است که معمولا از انواع کبابها استقبال زیادی می‌شود ولی آیا کباب کردن مرغ بهترین نوع طبخ است ؟

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری ندای ندوشن؛دکتر سید حسینی، متخصص تغذیه، در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در هنگام کباب کردن انواع گوشت که معمولا به صورت کباب کوبیده و یا جوجه‌کباب است، روغن از این مواد بر روی آتش می‌چکد و دود می‌کند و می‌سوزد که این دود بالا می آید و روی خود گوشت قرار می‌گیرد، که این نوع طبخ، شرایط بهداشتی و سلامتی مناسبی ندارد.

این متخصص تغذیه‌ ادامه داد: از تجزیه روغن، اکسیدانها و رادیکالهای آزاد، ایجاد می‌شود که خاصیت سرطانزایی داشته و بنابراین غذایی را که برای حفظ سلامتی مصرف می‌کنیم، تبدیل به یک ماده مضر برای بدن می‌شود و بهتر است روشهای طبخ دیگری برای مصرف انواع گوشت انتخاب شود.
دکتر حسینی بیان کرد: در شرایطی که حرارت از بالا باشد بطوریکه روغن گوشت بر روی آتش نریزد، شرایط مناسبی برای طبخ انواع گوشت است.
باشگاه خبرنگاران

اخبار مرتبط :

بارندگی زیان هایی به راه روستایی هفتهر بخش ندوشن وارد کرد

نخستین جشنواره بز و محصول لبنی ندوشن برگزار می شود

تکمیل مرکز جامع سلامت ندوشن 20 میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد

جاده فولاد – نیوک تعریض می‌شود/اصلاح یکی از مرگبارترین جاده های یزد در گرو تامین اعتبار

تصویر متفاوت یک بانوی هلندی در حسینه قاجاری ندوشن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کاربر گرامي؛ قبل از فرستادن ديدگاه، قوانين اين بخش را مطالعه نماييد.