«به سادگی به همراهتان اعتماد نکنید!» این هشدار علاوه بر اینکه شامل افراد همراهمان نیز میشود یک هشدار برای استفاده از تلفنهای همراه، تبلتها و … نیز محسوب میشود، پلیس فتا در این خصوص هشدارهایی را ارائه داده است.
از خرید گوشی و سیم کارت دست دوم که نسبت به سابقه آن اطمینان ندارند حتی الامکان پرهیز کنند و در صورت خرید قبل از اتصال به اینترنت حتماً از تنظیمات آن خصوصاً صحت dns اطمینان حاصل کنند و توصیه می شود قبل از استفاده از این گونه گوشی ها آن را بطور کامل به تنظیمات کارخانه ریست کنند.
– در صورت به سرقت رفتن یا مفقود شدن دستگاه های الکترونیکی حاوی اطلاعات شخصی و مهم حتما پلیس فتا را در جریان قرار دهند تا در صورت هرگونه سو استفاده از داده های به سرقت رفته اقدامات لازم در دستور کار قرار گیرد.
– در هنگام مکالمه با تلفن همراه در مکان های عمومی از بیان اطلاعات مهم مالی و شخصی خود پرهیز کنند.
– قبل از شروع کار با دستگاه ATM کیبورد و دهانه ورود کارت را بررسی کنند تا دستکاری نشده باشد.
– اطلاعات سفر خود را در شبکه های اجتماعی به اشتراک نگذارند این اطلاعات سارقان را از عدم حضور شما در منزل آگاه می کند.
– پس از اتمام کار در کافی نت ها از حساب کاربری خود در شبکههای اجتماعی و ایمیل ها خارج شوید و کوکی ها و History مرورگر را پاک کنید و از اطلاعات خود چیزی را روی سیستم به جا نگذارید.
– بر روی لب تاپ یا سایر وسایل الکترونیکی خود (بایوس ، سیستم عامل و فایل های حساس) رمز عبور قدرتمند بگذارید تا در صورت به سرقت رفتن یا مفقود شدن، اطلاعات آن به راحتی قابل سرقت نباشد.
– در فروشگاه ها حتماً خودتان از دستگاه Pos استفاده کنید و رمز کارت خود را در اختیار فروشنده قرار ندهید.
دیدگاهتان را بنویسید