شماره خبر: 9007 بدون دیدگاه انتشار: 25 شهریور 1393 - 11:13 نسخه چاپي ارسال به دوستان

تعاون عنصر کلیدی توسعه روستایی/ تعاونی ها در حذف دلالان کشاورزی از بازار نقش گسترده ای دارند

تعاون عنصر کلیدی توسعه روستایی/ تعاونی ها در حذف دلالان کشاورزی از بازار نقش گسترده ای دارند

ایجاد تعاونی به عنوان عنصر کلیدی توسعه روستا ها و مرکز عرضه مستقیم محصولات کشاورزی بهترین سازوکار مقابله با دلالی است به طور ی که نقش گسترده ای در حذف دلالان از بازار دارند.

به گزارش پایگاه خبری ندای ندوشن:تعاون به عنوان یک نهضت اجتماعی، اقتصادی وفرهنگی در ایران از سال ۱۳۰۳ شمسی با تصویب اولین قانون، تجارت زمینه قانونمند شدن را پیدا کرد به نحوی که می توان قانون تجارت را سرآغاز تعاون رسمی در ایران دانست.

همه انسان ها در عین مستقل بودن و داشتن شخصیت و علایق خاص، به دلیل زندگی در جامعه انسانی به هم وابسته اند. هیچکس نمی تواند ادعا کند که قادر است تنها زندگی کرده و نیازهای خود را برآورده کند.

با توجه به اینکه کشور ما در حال حاضر با مشکلات و گرفتاری های فراوانی همچون گرانی، تورم، تهاجم فرهنگی ، تبلیغات سوء دشمنان و بسیاری از موارد دیگر روبه رو هستیم ، تصمیم بر این گرفته شد تا نقش تعاونی ها را هر چند به صورت مختصر و کوتاه در رشد و توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی بررسی کنیم.
عبدالرسول بناء مسئول نمایندگی تعاون روستایی شهرستان میبددرگفتگو باخبرنگار ما تشکل های تعاون روستایی را نمادی از همبستگی در بخش کشاورزی دانست و تصریح کرد: تعاون، وسیله ای برای افزایش و توزیع مجدد فرصت های مشارکت در تصمیم گیری های اجتماعی و مشارکت مردمی در برنامه ریزی های گوناگون برای توسعه ی روستایی است.
وی با بیان اینکه تعاونی در صورتی تبدیل به ابزاری موثر در توسعه روستایی می شود که با همکاری و مشارکت روستائیان انجام گیرد و تعاون را به عنوان بخش ضروری از سیاست های توسعه روستایی و مرتبط با برنامه ریزی ملی در نظر بگیریم.

بناءبا بیان اینکه تعاون و مشارکت جمعی در فرهنگ روستایی ما از جایگاه ویژه ای برخوردار است، افزود: تجربه نشان داده با توجه به ساختار فرهنگی جامعه روستایی استفاده از عنصر تعاون نه تنها می تواند فعالیت اقتصادی روستاها را سامان دهد بلکه زمینه های توسعه پایدار را با ماندگاری مردم در محیط فراهم می کند.

این مسئول در خصوص عمده فعالیت های شرکت تعاونی روستایی، عنوان کرد: فعالیت های این شرکت تعاونی شامل تهیه و توزیع انواع کودهای شیمیایی و سموم، کود های ریز مغذی، نهاده های کشاورزی، برگزاری کلاس های آموزشی ویژه کشاورزان ، ارائه مشاوره و خدمات فنی به کشاورزان، بیمه محصولات کشاورزی و بیمه روستائیان است.

وی با بیان اینکه تعاون با اقتصاد روستایی تعریف می شود، گفت: منابع تولید، توزیع در جامعه روستایی با تعاون سامان می یابد پس از این عنصر به عنوان یک عنصر کلیدی در توسعه روستایی نباید غافل شد.

وی اضافه کرد: مهم ترین مشکل، فرا راه توسعه ی تعاونی های روستایی، مسئله ی ضعف مالی روستائیان است. دولت و سیستم بانکی با کمک های حمایتی خود می توانند این مشکل را رفع کنند.

اخبار مرتبط :

مردم ندوشن با برگزاری آیین سنتی الوداع، با ماه مبارک رمضان وداع کردند

مبلغ 54 میلیارد ریال به جاده ندوشن – ورزنه تخصیص یافت

جلسه پرسش و پاسخ امام جمعه و فرماندارمیبد با مردم روستاهای علویه و نیوک

بارندگی زیان هایی به راه روستایی هفتهر بخش ندوشن وارد کرد

نخستین جشنواره بز و محصول لبنی ندوشن برگزار می شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کاربر گرامي؛ قبل از فرستادن ديدگاه، قوانين اين بخش را مطالعه نماييد.