به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ندای ندوشن؛در سالی که مزین به اهمیت توجه به اقتصادمقاومتی از لسان رهبر معظم انقلاب و تاکید بر رشد و بالندگی در سایه توجه به امورات و فعالیتهای داخلی و حرکت در مسیر و چشم انداز خودکفایی و تقویت استقلال بیش از پیش اقتصادی است به نظر می رسد به ثمر نشستن طرح های اقتصاد مقاومتی خانگی هم طلوعی امیدوار کنند در مسیر اقتصاد پویا و مقاومتی است .
شهرها و روستاها به طور معمول با مختصات جغرافیایی معرفی می شوند ولی شهر ندوشن با تولید لبنیات و محصولات به دست آمده از شیر بز ندوشنی، تعریفی عملی از اقتصاد مقاومتی را در خود شکل داده و با این عنوان شناخته می شود.
اشتغال عمده مردم از زمان قدیم تاکنون در بخش دامداری بوده و با تلاش مردم توانسته مصداق موفقی از روستای اقتصاد مقاومتی باشد.
این روزها شاید از نگاه بعضی از مسئولان و افراد اهمیت و نقش اینگونه شهرها که نمونه ای از اقتصاد مقاومتی هستند، چشم گیر نباشد ولی با کمی نگرش و تحقیق می تواند فهمید مناطقی با این ظرفیت و پتانسیل کمک شایانی به اقتصاد منطقه و حتی کشور می کند.
لازم به ذکر می باشد نقش زنان در عملیکردن اقتصاد مقاومتی را نیاید نادیده گرفت زنان ندوشنی همگام با مردان خود در عرصه دامداری وکشاورزی تلاش می کنند .
تولید کشک از شیر وماست بز ندوشنی
پخت نان محلی (خشک وتر)
گارگاه زیلو بافی وقالی بافی
و در پایان لازم به ذکر می باشد اقتصاد مقاومتی می تواند از یک خانه و خانواده آغاز شود و تا سطح کلان کشور برسد. در یک خانواده می توان ابعاد اقتصاد مقاومتی نظیر تولید داخلی، صرفه جویی، مدیریت مصرف و… را محقق کرد. مثلاً در خانواده از محصولاتی استفاده شود که تولید خانواده باشد، یا با صرفه جویی و درست مصرف کردن در کاهش هزینه های یک خانواده موثر بود.
سلام: مردم ندوشن که از اول زندگی اقتصاد مقاومتی دارند