شماره خبر: 5686 بدون دیدگاه انتشار: 27 فروردین 1393 - 10:40 نسخه چاپي ارسال به دوستان

خواص عجیب زنجبیل

خواص عجیب زنجبیل

تهیه چای بسیار ساده است اما آشنایی با اصول آن مهم است. چرا که برخی افراد بدون آگاهی از چگونگی تهیه آن پودرش را در چای آماده می‌ریزند و به دلیل اینکه ذرات آن غیرقابل حل در آب است نه تنها ظاهر بدی به نوشیدنی می‌دهد بلکه طعم آنرا نیز نامطبوع می‌کند.

به گزارش ندای ندوشن به نقل از باشگاه خبرنگاران، دکتر فریده عطار عضو هیأت علمی دانشگاه گیاه شناسی دانشگاه تهران گفت: زنجبیل در بدن گرما تولید می‌کند و مواد سمی و زائد بدن را به صورت عرق از بدن خارج می‌کند.

وی در ادامه گفت: استفاده از چای زنجبیل هضم غذا را آسان می‌کند و اثرات سودمندی در رفع تهوع دارد همچنین به عنوان درمانی سنتی برای سرماخوردگی و گلودرد و آنفولانزا به کار می‌رود. از دیگر خواص آن می‌توان به بهبود گرفتگی‌ها و دردهای عضلانی، جوان کننده پوست، رفع ماشین گرفتگی و از پوست در برابر سرمای زمستان محافظت می‌کند.

وی در پایان افزود: چربی‌های ضروری موجود در این ماده غذایی باعث می‌شود جریان خون در بدن افزایش یابد و این به بهبود دردهای عضلانی و رفع خستگی عضلانی که از آن کار کشیده‌اید، می‌شود.

برای تهیه چای زنجبیل آب را جوش بیاورید. ورقه زنجبیل را به آن اضافه کنید و 15 الی 20 دقیقه بگذارید تا بمانند بعد از صافی رد کنید.

اخبار مرتبط :

از علائم تب مالت تا پیشگیری و درمان

ندوشن ، مهد پرورش گیاهان دارویی (2)

ساده‌ ترین راه‌ های تشخیص «آلزایمر»

دمای 10 استان از 40 درجه گذشت

فصل برداشت شاه توت (توت سیاه)در ندوشن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کاربر گرامي؛ قبل از فرستادن ديدگاه، قوانين اين بخش را مطالعه نماييد.